A topic műfaja okán félre kell tenni a sértegetést és a sértődést. Sztm az is hozzászólhat akinek van, volt lesz, és az is akinek nem. Talán egy szűrő van, hogy a molról szóljon....
Rendben, akkor ha úgy gondoljátok, hogy részvény nélkül ne írjak ide, ám legyen. Ha benéz 2800 alá jövök, egyébként meg aki engem keres, megtalál a Richter, 4ig, KULIO csopiban. Esetleg az Otpben, ha odaírsz papír nélkül valami ökörséget, mert arra szeretek válaszolni. További sok nyerőt mindenkinek!
Ahogy megfigyelhető volt az oti , teló is hamar ledolgozta az oszti utáni " shokkot " A mol-nál is ez tapasztalható most. Szerintem : - emelkedő olajár - a többi régiós olajosokhoz képest nagyon olcsó és kezdik felismerni - már spájzolnak a következő osztira - extra horvát oszti - akvizícós remények - orosz- ukrán háború végefele
No igen... 20 éve veszek fel osztalékot főképp kosár papírokból,jelenleg ismét MOL .de mikor eladom a papírt kiszallok a topikból .Mi értelme keseregni vagy osztani a nagy múltú tapasztalatot??..jelenleg tartom tovább , lassú de további emelkedés várható..
Richteren egyszerűen nincs mit beszélni. Gyakorlatilag hónapok óta egyhelyben. Tényleg sok van belőle, bánom is, de tartom, még reménykedem. Molt, ahogy régen írtam 3120nál eladtam, azóta mozi. Előzetesen augusztus/szeptemberre várom, hogy benézzen 2800 alá, aztán majd elválik. Mindenesetre nem leszek csalódott akkor sem, ha nem jön le értem. Idén 4ig brutál jól hozott, OTP mint mindig kiváló, MOL is hozta, amit általában, Richter még csak osztalékot, most az Alteo-t kis pénzzel jól elkaptam. Nagyon szép év eddig, így bőven túlteljesítem a FIRE célt 2026 végére! Remélem.
Az eddigi várakozásaid sorra dőlnek mióta állítólag kiszálltál. Én meg azt remélem, folytatódik a szériád! Mindenesetre elég kitartóan követed Te is a MOL-t Annak ellenére, hogy nincs benne érdekeltséged. Ehhez képest a Richter topicban alig mozogsz, pedig abban vagy nyakig. Saját bejegyzéseid alapján.
Te akartad tudni, hát legyen. Vakarom a fejem. Eladtam 3160-ért, az árából vettem a nagy zöld magyar bankot 25580-ért múlt héten. Ez hozott volna 3,44%-ot, az hozott 5,8%-ot, tehát tranzakciós költségekkel is jobb.
Jövő hétre határozottan megtorpanást várok és 2900-3000 közötti lötyögést. Szerintem változik a célirány. Ha tévedek, akkor legalább a részvénnyel rendelkezők még boldogabbak lesznek.
3100 felett nagyon jól hangzik! Gyakorlatilag több mint 2x 275Ft, az már a holdról is látszik! :) Persze csak, ha valaki 3100-on szállt be, mert ha 2800 környékén, osztalék előtt, akkor 3x. Az osztalék előtti mélypont környékéről 2580-tól, pedig 4x. 😄 Nekem lejjebről van az átlagom, de nem folytatom, mert nem célom a hergelés. Aki kiszállt osztalék előtt, az most vakarhatja a fejét! Volt itt rendesen propaganda, hogy ki kell szállni, mert az elmúlt évek!!! 😃
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.