MOL osztalék és igazolàsinfokat köszönöm.. Mostanàban mi a módi a MOL oszti dolgokban azért kèrdem mert régen tartottam osztalèkoszàsig a MOL részvènyeim .. De most csàbió volt a magas osztalèk ès a rèszvènyenkènti 100ft os MOL ajàndéjpènz...
Ez részben bankfüggő. Nálam rendre hamarabb jön meg a K&H-s és a Rafis számlára, az Erste pedig többnyire csúszik hozzájuk képest egy napot. De a MOL ma még egyiken se csattant, pedig én is visszaforgatnám valamibe…
Ha azért kérded, mert ma venni szeretnél belőle a BÉT-en, akkor érdemes belépni napközben, nert lehet, hogy ott lesz az átvezetési számlán és tudsz vásárolni a terhére.
Nekem postai úton szokott jönni az igazolás levélben. Azt, h mikor, azt nem tudom megmondani, még kb.-ra sem, de a bevallás elkészítéséhez időben megküldik. Egyébként igen, a NAV is értesítve van, nekem eddig mindig szerepelt az osztalék a NAV által küldött bevallás tervezetben.
Esetleg tudja valaki hogy a MOL osztalalèk kifizetèséröl a MOL mikor és milyen módon küldi az igazolást ès a 15%os adolevonàsrol a MOL osztalék utàn a kifizetö bank milyen modon és mikor küld iràsos igazolàst hogy az adobevallàsnál felhasznàlni lehessen? Navot erröl értesíti a MOL és az osztalék kifizető pénzintézet?
Alapjában véve bankja válogatja, h melyik mikor írja jóvá. Nekem most pl., mikor az OTP fizette az osztalékot, már aznap átvezetési szlára került és este meg is jött az értesítés, h jóvá lett írva. MOL-nál most még nem látom ugyanezt, de ha jól rémlik tavaly is gyorsan megvolt a kifizetés.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.