Én, ha lenne és eddig nem adtam volna el(de egyébként eladtam 3120-on), akkor már inkább az osztalék utáni visszapattra játszanék! Általában van egy ilyen lehetőség.
A mai napon kívül van még két napja ennek a trágyalének. Ha jól sejtem nem lesz világmegváltás. Dilemma: eladom akármennyiért 4.-én és elmegy amennyiért elmegy + az osztalék. vagy, nem adom el felveszem az osztalékot, és várok év végéig hátha 3000 környékére visszamegy, mint eddig általában, és ha leesik egy felpatt után, újra vásárolom.
Én 2700-2800 közé várom és ezzel szerintem még optimista is vagyok! Ha így haladunk, ez már a vágás utáni napokban bekövetkezik. Akkor viszont elgondolkodtató, hogy majdnem egy évre jó ötlet-e Molban parkolni!? Vágyaim szerint én csak max 6-8 hónapot szeretnék tulajdonosként végig szenvedni az osztalékért.
Szabikám, én nem rejtőzködöm, bevallom hogy nekem nem vagy szimpi, de ettől még vevő vagyok értelmes véleménycserére! A hencegés, meg az a magaslat, ami lejön az írásaidból, az viszont nálam mínusz. Ennyi a történet.
Nagyon szomorú lenne, vagy csak a tendencia folytatódna ha ez volt, 3160 a csúcs. Így továbbra is befektető maradok. Az oszti nem rossz, de egy évre újra be leszek betonozva. Igazán felmehetne 32xx akármennyi fölé ez a retek sz@r.
Én inkább azt a következetességet várom Balintól, hogy ilyenkor is legyen annyira aktív, mint amikor pár órára zöldben van a papír! Hatalmas arca van 3150nél, de 3120nál már elpárolog. Igazából lényegtelen is, hogy éppen ebben a percben hol áll, ha valaki(mint ő is) hosszúra tartja! A tippjáték, meg csak játék! Az Otpvel való összehasonlításnak sincs értelme, mert nem ide tartozik és egyenlőtlen küzdelem. A kérdés inkább az lenne, hogy lehet a Molból kihozni a legtöbbet? Ha tetszik, ha nem, a több éves tartás biztos nem a legjobb hozamú megoldás! Ellenben kényelmes és viszonylag kiszámítható. Aki ezzel beéri(Szabi láthatóan nagyon elégedett vele, még a telekom négyszerezésről és osztalékról is örömmel lemondott), annak felesleges itt felzaklatnia magát az ellenvéleményeken. Ha megvalósul az általam várt forgatókönyv, akkor pár hét/hónap múlva én is hosszúra veszek valamennyi Molt és nem fogok azon görcsölni, hogy hol áll az árfolyam, mert osztalékra venném.
A lényeg már megvolt tegnap záróban, emelkedett 4 Ft-ot, és erre el is költöttek 1/2 milliárdot. Megmondta, csak ez számít, ez a lényeg, nem figyeltél :D
mint minden ép elmélyű lehetőség szerint részvény pakettjét tbsz en tartja... amit ha lehet nem akar felbontani az elmult évek feélhalmozott kamatjai miatt. miért jó a Mol??? személyes élmény... hirdettek egy lakást közvetlen környezetemben... tudtam nagyot alkudni mert kps vevő lettem... mit csináltam??adozni nem akartam, viszont osztalékot igen.... euros lombardhitelt vettem fel...75 ezret... kamat az euribor+1.5%a bank fele..évi 3.8%eurban....fedezet Mol részvény 70%ban beszámitva... lakás aug 1 től kiadva fix600/eur /hóért.... tbsz lejár hitel vissza osztalékok nettóban...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.