Én meg azt nem értem a Mol miért nem csinál srv-t? Meg a Mol és Otp egymás tulajdonosai, gondolom arányosan vagy ki tudja. Hernádi igazán szólhatna Csànyinak hogy vegyen még mol-t
Mekkora spííííler, mondom én!!!! :) Van itt tudás, csak keresni kell! Az persze megint egy másik kérdés, hogy hol! Milyen kár, hogy Népszabadság már nincsen!
Jah , kicsit sem átlátszó :) Elszámolták magukat, JÓ VOLNA KISZÁLLNI, és nem beragadni ugyebár nagy tétellel, és így a legegyszerűbb nagy tételeket eladni ....
Pedig már nagyon sokszor bebizonyosodott: Balin-nak hiába írsz tényeket(számokat), be van oltva ellene, különösen az Otp/Mol viszonylatban! Hiába 26k az OTP, ha ma esik 2%-ot, a MOL meg 1,5%-ot 3000ről, akkor az OTP a szarabb!!!!! Teljesen elvesztette a realitás érzékét, nem tudom hány éves lehet, de valszeg öregségére Pomperj sorsára fog jutni, ha még nincs azon a szinten már jelenleg is...
Én még annyit tennék hozzá, hogy már rég magasabban lenne az árfolyam, ha nem ütik szét évről-évre valami rémhír keltéssel. Plussz az alapkezelők mindenkit az OTP és az M
Nos a nagy örömködéshez hozzà teszem a mol-t kizárólag azt oszti közelsége tartja itt szokás szerint. Az OTP most meg újabb csúcsról korrigál. Ha nem lenne oszti közel akkor a MOL-unk kb a 2.700-800-as tartományban szarakodna ahol volt is nem oly rég. Szeretném én is hogy a MOL egykori csúcsáról korrigálna pár százalékot....
Otp Árfolyamváltozás 1 hó:
10,37% Árfolyamváltozás 6 hó:
39,85% Árfolyamváltozás 12 hó:
60% Mol Árfolyamváltozás 1 hó:
2,60% Árfolyamváltozás 6 hó:
11,63% Árfolyamváltozás 12 hó:
1,90% 3 éve várod tartósan 3000 fölé. Te csak hülyíted itt az embereket, aztán az utolsó nap kiszállsz belőle, majd oszti vágás után vissza veszed. A többi akit bepalizol meg ül benne megint egy évet, kiszállóra várva.
A másik, ellendrukker topicban látszik már némi elbizonytalanodás. Ráadásul az ottani fogdmeg részéről. Biztató, hogy talán sikerül túljutniuk a tagadási fázison! 😂
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.