Örülök az erste célárának, nem kedvelem őket, az elemzéseiket sem, de el kell fogadni, hogy a piac követi őket. Legalább is én azt figyeltem meg amit az erste kiad ahhoz szép lassan elkezd az árfolyam idomulni. Legyen így most is! Az ilyen lengyel, HSBC stb. célárakat le se szarja a piac, írhatnak azok bármit.
Örülök az erste célárának, nem kedvelem őket, az elemzéseiket sem, de el kell fogadni, hogy a piac követi őket. Legalább is én azt figyeltem meg amit az erste kiad ahhoz szép lassan elkezd az árfolyam idomulni. Legyen így most is! Az ilyen lengyel, HSBC stb. célárakat le se szarja a piac, írhatnak azok bármit.
A bányajáradékos duma az kamu, mert az már tavaly is érvényben volt, mikor lerontották a célárukat 2600-ra! Csak halkan teszem hozzá, hogy a célárak 1 évre szólnak, de ezek úgy kezelik, mintha a kövi 2 hónapra lenne érvényes! Amatőr egy banda, az tuti!
Csodával határos módon, már az osztalék várakozásukat is megemelték 150 Ft-ról 250-re, ez %-osan egyébként még nagyobb emelés, mint a célárnál! Ja és felhalmozásra javasolják az eddigi eladással szemben. Csak így hirtelenjében!
Mert én is a csodát várom, mint Te :-). De valahogy nem akar jönni, csak a valóság. Most billegek. Certik beadva 580ra. Csoda lesz, ha elmegy (de volt már ennyi ma).
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.