Sunyi, alattomos banda. Az alacsonyabb adók, már tavaly is működtek, de pont ők riogattak a magasabbal. :) Most az osztalék előtt hirtelen célárat emelnek, a konszenzusos célár fölé! :)
https://invst.ly/19pkaf Nem utólag tettem a nagy kék nyilat és az MA200-at!!! elég pontos volt mi??????????????? Na hajrá MOL, kitartás! (felfele most nem rajzolok így is sok a mínusz) :)))))))))))))))
Én nem osztom pomperj és Balin optimizmusát. Néhány hónapja írtam, hogy 2700 alatt vétel, 3000 felett eladás. Ezt 51 ezer TL70el meg is játszottam - na jó, 2950 felett még olyan momentummal emelkedett, hogy egy kicsit kivártam és csak 2900-2980 között szórtam ki 34 e certit, nem dobtam 3000-nel. Szerintem most a kgy-ig inkább lefelé fog csorogni, aztán az oszti elrendezi a többit. Na meg a háború.
Én nem osztom pomperj és Balin optimizmusát. Néhány hónapja írtam, hogy 2700 alatt vétel, 3000 felett eladás. Ezt 51 ezer TL70el meg is játszottam - na jó, 2950 felett még olyan momentummal emelkedett, hogy egy kicsit kivártam és csak 2900-2980 között szórtam ki 34 e certit, nem dobtam 3000-nel. Szerintem most a kgy-ig inkább lefelé fog csorogni, aztán az oszti elrendezi a többit. Na meg a háború.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.