Abban látszott hónapok óta a bennfentes kereskedés. Amikor nyert usa-ban az az idióta, és elmentek orbánék jászaival bizniszelni, ott volt elon musk, utána nézd meg a 4ig-t, hogy indult el. 890.-ft-ról. (A kisbetűs nevek nem elírás, csak szarba sem nézem ezeket.)
Minek kellene feltűnnie? Páran eladtátok 3000-nél, és most szeretnétek visszaszállni legalább 2700 környékén? Ezért megy a vergődés napok óta? Szerinted nem tűnt fel? ;)
Erre írtam, hogy ha bármi más blue-ba tettem volna a pénzem, legalább duplázok... Eddig én is hittem benne, hogy majd lesz valami. Jön a horvát pénz, MOHU, akármi. De egy szar gy. j. kívül megint semmi más nem jött. Ebbe a szarba egyedül Balin hisz tovább.
Nyugodtan mondjátok ki, hogy azért tart itt az a trágya, mert egy ner kifizetőhely. Addig nem is lesz itt semmi, ameddig így kezelik. OTP 3x, Ricsi 2, Mtelecom 3x 2 év alatt, ez meg a nullát sem bírta összehozni. Érdemes volt ide pénzt tenni...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.