tökéletesen igazad van... de ha jól megfigyeled a kötéslistát, itt nem egyszerűen megjelennek az eladók, hanem időről időre leöntik a vevői oldalt... ergó nem a kötési árfolyam mozgatja elsősorban az eladót, hanem sokkal inkább az, hogy gátolja, akadályozza az árfolyam-növekedést. Ahogy már harmadik napja világosan látszik... küzdés van ezerrel
Sziasztok 2024-ben április 25.-én szintén csütörtökön volt az éves közgyűlés, most 1 nappal hamarabb lesz (24.-én) 2024 május 23 volt a szelvényvágás napja és június 5-től a kifizetés. Remélem 2025-ben sem lesz később.
Akkor kicsit letisztul a kép április 24-re,ott már elő kell jönni a farbával hogy mennyi lesz az a 310,meg mikor pengetik ki!Kérdés hogy mennyi lesz akkor az árfolyam is addigra?Mindegy én figyelek,ha buli lesz 25be,akkor maradok,mert szeretem a bulikat,de ha nem lesz buli,akkor oda megyek ahol lesz!Izgalmas hónapok voltak itt eddig is,jó lenne inkább már izgalommentes árfolyamemelkedésre váltani!Elsőre alulról kéne szagolni a 3000et 1x,hogy mutassunk valami életjelet!Azt ha befutott az oszti,az megy be a zsákba,az évet meg 3300-3500 közt kéne már zárni!nem 2700on!Remélem akik még itt vannak,hasonló terveket szövögetnek!
Hát ez igazán érdekes lesz innen január 20 Trump beiktatása február 21 Mol 2024 IV negyedév jelentés április 24 Mol éves, eredmény , közgyűlés! Na ez utóbbi van még 3 hónap , az.oszti mértéke. Közben egy szerb , bolgár akvizicó befuthat. Izgalmas hónapoknak nézünk elébe ha innen 2.880.- folytatjuk , soha rosszabbat!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.