Tegyük fel van ugyebár 800 ezer db részvényed amit kaptak a vezetők. Ez pár napra elég az árfolyam letöréséhez. Nyitásba beshortolják majd napközbe szépen apránként adogatják lefele majd záróban egy nagyobb pakkot lekötnek egymás közt persze lefele,miért is ne hisz ingyen van. A kisbüfi persze bepánikol eladja.... Miután eljátszották ezt pár napig persze jön egy pozitív hír , máris jól kerestek vele.
Szórják is majd mint bolond molnár a lisztet!Miért ne adnák?Jövőre kapnak megint!Irány a Pappas,S580,fehér,fehér bőrrel,azt nagy gáz le görögbe!Gyereknek meg egy SL,tudja magát prezentálni az is!Le van minden zsírozva,nem fog homokszem menni a gépezetbe,meg vannak olajozva a fogaskerekek!Egy haverom mindig azt szokta mondani,úrnak születni kell,a paraszt meg terem mint a gomba! Amúgy meg mit ér a gazdagság,ha nem látszik?Ezt már nem a haverom szokta mondani,ezt én szoktam!
Egyetértek. Illetve nem ismerem pontosan a MOL részvényjuttatási szabályait, de általában amikor a vezetők kapnak egy új pakkot, akkor az előző, 1-2 évvel korábbi pakkoknak lejár a kötelező tartási periódusa, azokat már adhatják.
Szerintem ha 3480ft lenne az árfolyam ma,akkor más szájizzel olvasnánk ezt a hírt!De a papír 24-es teljesítmény után nem tudom!Vagy lehet hogy ezt azért kapták,mert a 3700-as 2025-ös év végi zárót díjazták neki előre???Akkor sorry!!Nem szóltam!
Nyilvàn csak vicceltem , nekik sem érdekük hogy elárazzák a mol-t Mondjuk inkább a részvényesekre gondolhattak volna hogy a szórás helyett értékesítették volna és osztira adják a befolyt pénzt
Azonnal nem adhatják el, annak van időkorlátja. Az viszont nagyon nem tetszik, hogy ilyen nagy mennyiséget kaphattak. Van nekik szép nagy fizetésük, de, hogy ennyit kapjanak, az kiveri nálam a biztosítékot. Remélem a piac is értékelni fogja.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.