Az én elképzelésem szerint tökéletes volt, egy általam rajzolt fibo szint 4. hulláma fejeződött be pont a megfelelő 1,27-1,38 zónában. Innen várom a befejező hullámot, amit 2826 környékére várok. Jelenleg rövid távon ezt valószínűsítem. Utána ha ez megtörtént, újratervezés.
Olaj és olajszektor az USA fűtik esése ellenére tovább menetelnek. Szerencsére ma a MOL is csatlakozott. BP: +1,9% Total: +1,5% MOL: +1,3% ENI: +1,2% Shell: +1,1% OMV: +0,8%
Sokan mondogatták talán már soha nem lesz 3800alatt. Sajnos kivetülnek a vágyak. A pozíció határozza meg a tudatot. Ha jószándékú vagyok akkor talán arra a hírre rántották fel a Molt miszerint nagy cég lett, ha nem akkor valakiknek felvitték az árat a kiszállóhoz esetleg átkötöttek. Ez olyan mintha a tegnap lejátszott meccsre fogadnál.
Én azt gondolom, max. 2700 környékére még lejöhet, de alá semmikép sem várom, illetve nem kell nagy matekosnak lenni ahhoz, hogy a mostani szintről az osztalékig min. 10% hozamot számoljuk a papírra. Ez pedig nem rossz befektetés szerintem 5 hónapra, szinte kockázatmentes. (-: Ráadásul bónuszként a papír kitörése is várható, ennek kapcsán már csak időfaktor a kérdés.
Akkor tudsz mozizni oszti környékéig,akkor lesz majd a kérdés,hogy mit lépsz!A verzió eladod,B verzió maradsz azt várod a tartós 3000feletti szinteket!C verzió eladod,azt visszajössz majd lejjebb ha arra matekolsz! Sok választás itt nincs,ki-be ugrálni a pár %-okért nem nagy buli!Ha maradsz 5évet,akkor 60% hasznod lesz az osztikból kábé,+árfolyam emelkedés,de addigra egy üveg kóla is 3000ft lesz,úgyhogy így vagy úgy de be lesz az ember keritve!Én valószínű A verziót fogom lépni.
Pont ez a gondolat ébresztő! Minden kilőtt közben… sőt háborús szint előtti állapot fölé bőven csak… eddig nem volt a radaron senkinek igazán! 10 év alatt azért elég komoly fejlődésen ment keresztül a Mol.
Itt is folytatod? Eladtam, nincs molom, írtam hogy majd veszek ha esik 2700 körülre, de ettől én jó cégnek tartom, ezzel is van esetleg gond? A politika miatt nem tartom hosszabb távon...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.