Száguld az olaj, áttörte az ellenállását. Erre a MOL esik. Sokat gondolkodtam a MOL-ban még tavaly, mikor 2.600 - 2730 között sávozott, de sokszor számomra nem volt követhető a mozgása. Sajnos ez nem változott, pl. a mai mozgást sem értem. Mit fog tenni, ha korrekciózik majd az olaj? Végül BP-be szálltam be, ott követhetőbb mozgásokat csinál a papír (most pl 1,8% pluszban, ahogy pluszban az OMV, a Schell és az olajcégek döntő hányada).
Ahhoz mi köze van, hogy átvitte-e, hogy most hol van? Ha oszti után pl. 3000-ről jönne le, neked akkor se vitte át, hiszen később 2800 alá ment? Valami gond van a metekkal vagy nyelvtannal nálad. Én 1-max-2 %-os korrekciónak-pihenőnek remélem ezt az emelkedő trendben, miután menetből és forgalommal ÁTVITTE a kerek psziho ellenállást is. Ha napokban 2800-nál ezért 20 Ft visszaesésért szálltál ki esetleg, az nem az én műfajom, a jutalék ennyi. Oszti bejelentésig 100Ft-ok vannak benne, én nem ugrálok, tartom.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.