Szia. Én ezért nézek rá minden nap maximum ( 2X ). Látom a forgalom semmi akkor a gép azonnal kikapcsol. Sok nyerőt UI : 50 millát már rég PMÁP tettem volna. Enyém a következő héten fizet. 50 misi esetében "2,5 milla nyerő". Pár hónapra és adót sem fizetsz utána.
Ezen a héten lehet 3000 simán...a chart kitörés vagy letörés előtt áll, technikailag valószínű, hogy inkább felfelé.... holnap az eredmény mellett már lehet találgatni az osztalékról... talán a történelem ismétli önmagát?
Nem tudom ki hogy van vele de én az ilyen 1-5 milliós napi forgalmi szarokat messze kerülném. Szívesen beszállnék 50 millával mert nem kell semmire a pénz de mivel db ok is alig mozognak kettőt fingok valami azt 10 ft alá leviszik hogy pánikból bukjon mindenki... Nutexnél átéltem soha többet ilyen ótvar papír
Az van, hogy mindenki tud már mindent, nagyon szuper a cég meg hasonló, az osztalékról úgy sem lesz szó. Örülhetünk, hogy nagyon nem esik, habár délnek fordult. :) https://invst.ly/-aslz
Fordítva nézed a chartot...emelkedik az... : ) Hogy lehettem ilyen hülye, hogy hittem a "mesemondóknak"? : ) Megjegyzem ennek a részvénynek az árfolyamára nem hat a cég jelentése...attól már független...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.