Az a durva, hogy a cseh korona ez idő alatt 5%-ot erősödött az Euróhoz. És ez csak egy szegmens a sokkból. Kinevelték a bírkáikat és azok örömmel bégetnek minden gazságukhoz.
Igen,figyeltem èn is reggel òta,hogy vèdi 2800-at (2-3-4-ezreket rakott be rögtön ahogy alà ment),de màr egy jò fèl òràja nem làtom viszont az az 55.000db-nyi eladò rèszvèny nem tùl bìztatò. Otp-n gondolkodok màr napok òta (pènteken volt utoljàra pozim),de rohadtùl rulett kategòria!
szerintem az eddigi nagy vevő védi az árfolyamot, akkora eladási volument nem látok, nyilván nagy emelkedés után jöhet pihi v. oldalazás is akár....érdemben 2-3% esést most nem érzékelek....meglátjuk, jövőt én sem tudom.... OTP-t megint adják
Molról sokkal többet írtam mint te...olvasgasd ...a többit meg ki fogod bírni még egy hétig, ha tetszik ha nem....nekem se tetszik a fideszes megnyilvánulása egyeseknek , de nem küldöm el őket.....mivel te(ti) a fideszes beírásokat nem kritizáljátok , így hiteltelenné váltatok a Mol topik politikai mentességére vonatkozó kérésekkel!!!!! ennyi...
Csak engem zavar,hogy kb. 1 òra alatt rengeteg eladò lett? Előfordùlhat,hogy akik ma ennyire adni akarjàk azok egy idő utàn el is adjàk ma akàr màr piacin ès akkor esik 2-3%-ot?
AZ EUROT BE NEM VEZETŐ, 12 ÉV ALATT A FORINTOT 35%-OT GYENGÍTŐ, AZ ORSZÁG BEVÉTELEIT SAJÁTJAKÉNT KEZELŐ, A MOL-T HAVERI KIFIZETŐHELYKÉNT HASZNÁLÓ, EGY GYILKOS, HÁBORÚS BŰNÖS HÁTSÓ FELÉT NYALÓ AUTORITER GAZEMBERNEK ÉS SZARHÁZI BANDÁJÁNAK KELL MENNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.