Én arra számítok, hogy vissza fog menni oda, ahonnan januárban elindult. Lehet, hogy nem napi 10%-kal, de belátható időn belül visszamegy. Előre szólok, hogy nem tudom ezt sem vonalakkal, sem görbékkel alátámasztani. De a jó hír, hogy az ellenkezőjét sem. :)
A 2020. szeptember 25-én tett bejelentése alapján a MOL Vagyonkezelő Kft. (a MOL 100%-os
leányvállalata) 2020. december 15-én 220.000 darab „A” sorozatú MOL törzsrészvényt vásárolt a
Budapesti Értéktőzsdén az OTP Bank Nyrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével 2.194,7
Ft/db átlagárfolyamon.
Ezt a vírust hol, mikor, kik és miért találták ki - megkérdezhetném azt is, hogy milyen megfontolásból hozták forgalomba! Sokan megjegyzik erre -szokásosan-, hogy összeesküvés elmélet!? Talán egyszer kiderül, hogy melyik elméletnek hitt valami már gyakorlatba is át lett ültetve!? - Talán vannak akik még emlékeznek -"Tudták, hogy az iraki háború oka hazugság" - kitalálták, elhitették a világgal és megcsinálták, utána elsimlizték a simlit! Ki tudja hányszor történt már ilyen meg!?
Jó nap volt ,izgalmas.Kicsit jobb most talán pályán kívülről okoskodni...ez a mai mnb bejelentés miatt tovább várom az esést bár az usa jól fut most.Holnap kiderül.Passz.
Köszönöm a mínuszokat, de azért egy kérdésre válaszoljatok. Aki lélegeztő gépre kerül, és tüdeje csak az oxigén 20%-t tudja átadni a szerveinek, mennyi esélye van annak, hogy nem károsodnak? Itt az a legnagyobb gond, hogy nem tudni. Máj, vese, agy vagy bármi más, és mikor! Ezen kéne gondolkodni, nem minuszolni, hanem inkább amit megtehetünk, betartjuk a szabályokat. Az egy újabb kérdés, hogy elegendő vagy sem. Azért, hogy tőzsdéhez is kapcsolódjak, szerintem csak tavaszra fog kiderülni, hogy mennyire voltak a mostani intézkedések.
Riogatás? Nekem tavaly év végén volt autológ csontvelő-átültetésem, úgyhogy rohadtul óvatosan jártam a szigorúan haematológia - gyógyszertár - élelmiszerbolt hármast, kizárólag saját autóval, igyekeztem nem beszélni senkivel, a nejemen és az egyik szülőm kivételével senkivel nem tartózkodtam egy lakásban, mégis elkaptam. Ennyit a "riogatásról"... A vakcina egy teljesen más kérdés. Sokan a már hosszú-hosszú időszak óta alkalmazott influenza elleni oltásoktól is elzárkóznak, csodálkozol, hogy a Vosztok iránt nincs meg a bizalom? (Bocs a hosszú OFF-ért.)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.