Ha bepánikoltál, akkor add el és soha többet a tőzsdén... ennyi ! Nem szállt ki senki a Mol-ból, a nagykutyák nem a kisbüfik forintbaszó tagozatának tagjai...
Ez durva,hogy a nagyfarkak tudtak mindent,ezek szerint és már fent kiszáltak és öntik most is ezerrel.Titoktartási kötelezetség,hogy ne legyen pánik.Basszus.
Lesz rali, az ontes utan. En mondjuk varom a vezetoi megszolalasokat a heten ) stabil mukodesi kornyezet, strategia stb stb. Van aki ceokent most 6 honapig nem vesz fel fizetest, nezzuk itt mi lesz a kommunikacio a vezetes mit ad fel a zsbol.
a fed vágásra egy órán át pattant és csak néhány százalékot. Ezúttal napi csúcson , 9% körül zárt mindegyik index. A két reakciót egy napon se lehet emlegetni ....
gyogyszeripar kereslete inkább éppen nő ?? Felezodo cashflow és felezodo nyereség ? Ok. És felezett az árfolyam 3500-rol? ja igen... De kar bármit írni, mert látom nagyon elborultak az agyak a pánikban.... és ez így is van rendjén minden pánikban. Ezért lesz elkövetkező két hétben nagy korrekciós ralli.
Na ez az. Le se írom hogy szerintem meddig mehet le mert azonnal meglincselnek akik beragadtak. Akiknek őszinte részvétem, velem is megesett, most csak megúsztam egyéb okokból.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.