Pont a nagy 86x-ed után nem realizáltál egy nagyobbat, pedig megtehetted volna. Te sem szálltál ki, én erről írok mindig, ha megfigyelted. Mi van akkor, ha nélküled megy tovább a szekér 1 hónapig, vagy 2-ig? Amit én csinálnék: drágább certikbe mennék, bár kevesebb nyerő, de kevésbé kockázatosak. Megy vissza 2000-3000-et: SELL. És nem gondolkodnék tovább. Ha visszaesik, újra megveszed és megy 2000-3000: SELL. Ez a sávozás előnye. Gondolom a lentebbi, jóval lentebbi certikből bőven van dögivel, nem kell keresgélni. De ez az én elméletem, logikám, amiben biztos megint találsz hibát.
A 40k még mindig sokkal jobb a 29,5k-nál és nem hiszem, hogy itt bedeszkázták az eget. Hódítóban (ha a te generációd tudja egyáltalán, hogy mi volt az) az országomat úgy hívták, hogy "Lesz ez még jobb is..." Ez vagyok én. A mai napig nem érted meg, hogy más idősávban gondolkodunk, szépen megférnénk egymás mellett, ha nem akarnád bebizonyítani, hogy csak egy megoldás létezik és az a tied. Nekem így visszatekintve a varga beszéd, a trump vámok, az iráni háború kezdete csak zaj a grafikonomon. Ettől halad szépen előre minden és én nem akarok minden hullámot betörni, nekem pont elég pár éves távlatban visszanézve így is. Nem érdekel a "most fordul és jajj, lehetett volna fogni még pár százalékot". És mivel én nem általában hülyéztem le, aki mást csinál mint én, nagyra értékelném, ha én sem lennék a hülye örök longos tököm tudja mi. Szerintem érthető.
Jövő hét egy dolog . Nem nyomtam semmit de inkább fel . Itt az jobb kérdés , hogy mi fog novemberben történni agyhalott Trump ha elszabadul meg jön a q3 luminorvmeg kiderül tárgytalan. Túl szép lenne ha ez lett volna az alja . De tévedjek inkább
Tamás, ennek a pillanatnak miért kéne törvényszerűen eljönni? Megint megkérdezem a kérdést, amire nem tudtál eddig válaszolni. Lezárom a pozit, kiveszem a pénzt és hostess lányokkal hentergek rajta? Veszek rajta sör tüskét? Vagy milyen ennél jobb részvényt veszek a jól tejelő certik helyett, az isten áldjon meg?! De azt nem veszed észre, hogy a kérdést felvezető szövegedben ott van a válasz is. Tényleg el kellett volna adnom 29500-nál és áttenni fixmápba? Kinek volt igaza, hogy 29500-nál nem szállt ki? Mutattam én már itt egyszer, hogy a 2023 tavaszán nyitott Erste normál számlám 83-szorozott. Ne akard már nekem bebizonyítani, hogy mégis nekem szar, mert Te jobban látod a tőzsdét mint én! :D Na mindegy, told csak tovább a bátor pilóta bableveses long pumpa hülyeséget, mert láthatóan ez jobban hoz a konyhára, mint az én kutyaütő stratégiám. Nem is akartalak én ebben megzavarni, csak megszólítottál, de ez már a te birodalmad, sokan meg áhítattal olvassák ezt a sok zagyva sületlenséget meg a lézershowt.
https://www.investing.com/equities/ot-bank-nyrt-chart bátor pilóta 39800 éppen leért odáig 16:55-re. Még mindig lefele oldalaz, átvitte a 40k-t, pedig előtte tartották. Tippmix: Jövőhéten 39000 alá benézünk: LE Megvolt az alja, innen longot várnék: FEL
Neem, nincs most. Én a hibát sem szégyellem bevallani, azt jól elcsesztem. 152700 nál meg 152010-nél még rávettem 200-at a meglévő 220-ra Ez akkor volt, amikor hitem szerint a 43 jó beszálló volt, csak, hogy ktomika is értse, én nem a fórumosokkal akartam fedezni a pozim), de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy széllel szemben csak akkor tudsz pisálni, ha nem veszed elő a brét. Szóval a zárással azon benyeltem 16 milla tényleges bukót. De évesen még mindig 30 felett hozott a bux2612. Egy novemberi 3 hetes minden igényt kielégítő Pattayára busásan elég lesz. :P
Leírtam tegnap Bpali2-nak, ha már beszakadt ez a szar (bár nem így fogalmaztam), találjuk meg az alját, nem egymás ellen vagyunk, hanem keressük a fordulót. Ha valaki jó tanácsot ad, vagy próbál jelezni (mert nem más, mint tanács), azért ne legyen lecseszve, még akkor sem, ha nem kereskedik vele. dniel a megmondhatója, ő elég sokat elemez, mégsem kereskedik a felével sem. Minden igaz, amit írtál. Lou 29500-nél a kiszállót tervezte, most meg vígan nézi a 40000-et, megnézte a 47000-et. Én amellett, hogy néha kiszállót hirdettem, egyre nagyobbakat is tippeltem (45k-t is, ami pontra pontosan bejött) Nálatok, mikor jön el az a pillanat, amikor úgy döntötök, hogy vége van storynak, inkább kiszálltok? Gyengült a funda, beláthatjátok, -20%, az nem kevés, kb. most van reális értéken. Ha pedig BÁRMI gané előkerül még a csőből, akkor még tovább esik. Tehát keresitek a kiszállót, vagy ismét a tartás mellett álltok ki? Erre gondolom nem fogok őszinte választ kapni tőletek, de azért várom!
Egyre kevésbé. De én sokszor állok bele ilyenekbe. Nem tudom egyszerűen beborul az agyam egy idő után és kiírom magamból. De befejezem mert másokat idegesít már biztos.
OTP részvényesek ide!