R.: 36.880 Hát ezt nem gondoltam volna reggel. 36.400-ig beleláttam egy emelkedést,de ez szép. Persze még messze a zárás. De jó is lett volna 35.800-nál 108-at venni. (ha lett volna árjegyző)
Ezt direkt neked rajzoltam: https://kephost.net/p/MjM0NjQ3MQ.png így állunk ma, erre írtam,h a 3 alj egy vonalban. kék és piros csökkenő tetők felett tartják. a tegnapi nap egy kicsit egy inverz kalapács, de GAP is volt. Pont csak visszatöltötte a GAP-et, és buy. A test teteje: 37230, a shortosnak erős "stop" jelzés, főleg ha Trump is rásegít. Rásegít? Nincsenek bennfentes információm, fingom sincs, konkrétan. Tippmix.
Maldiv kolléga kedvéért leírom: tippmixre írtam a mellézöldülést, dax-usa -t nem követi az OTP. 35100-at vártam, nem jött. később-este fele jövök, addig is sok sikert mindenkinek, ki mire fogad..
brent 109 és a wti is mindjárt.... trumpot otthon ezért felnégyelik.... a népszerűsége all time low.... (szerinte 100%) akkora bukó lesz a félidő választás így neki mint a ház....
én mindent a TA vezetek vissza, annak ellenére, hogy itt egyesek ezt lehurrogják: https://kephost.net/p/MjM0NDQ3Mg.png Most nem a 12 órás longról beszélek, amit említettél, hanem arról, hogy a TA szerint: ezt a képet nézve, azt írtam, ki kellene oldalazni, vagy inkább ki kellene "robbanni" a kék fölé, amit tegnap megtett. Ez nem a záró képet mutatja, hanem még előtte készült Az a nap megtartotta a 35k-t, majd jött a 37990. Én írtam ma, korábban, lentebb, ne keressétek a logikusságot: Mellé fog zöldülni, ha bennfentesek tudnak valamit, akkor az az, hogy "vége van". Olaj azért rallyzik, mert a tőzsde ilyen, VIP kiszálló a longra, és bődületes beszakadás jön. Pont ugyanezt rajzoljátok meg, az utóbbi 2 nappal, tippre a kék vonalról pattant ma, addig jött le csak, "kitörés visszateszt". És szemre az aljak egy vonalban vannak, ezen a képen látható utolsó 2 + a mai.
szerintem 2027 áprilisra csak casht fogok tartani :D Amúgy ez meg van huzatva tönkrevágta a világgazdaságot.... és még rányom erre egy vámot.... nem esik le a hülyének hogy az usát is érinti ha jön egy világválság? Eddig terjed az iq? Ad2 amikor Nato ról beszél, tönkrevágná az egész ipart is kb.... mégis miért venne európa amerikai felszerelést ha a támogatást bármikor leállíthatja ? repülőgépipar szintén kuka lenne ezzel. Senki nem mondja neki hogy főnök sok volt a fehér por a hétre?
Akit nem érdekel a brent, az ne kattintson rá: https://kephost.net/p/MjM0NjM4Mg.png MEgfogadtam,h nem küldök ilyet, mégis küldök. Ti is írjátok ugyanígy, mert ettől függ az OTP is, kb... Hírre patt, hírre vissza. Csak az ellenkezőjét kell mondania. ha a vékony feketét nézem, még araszolgat felfele. ha a pirosat nézem, akkor az emelkedő ékből, talán kitört lefele. ilyenkor odarakom az elméleti csökkenő csatornát. az aljak fixek, azzal párhuzamosan a tetőt: kék vonalak. 108.8 fölé nem jöhetne ki, ha el is éri, talán egy fej váll, jobb vállját csinálja (piros kék metszése), ezért emelkedik az OTP. +10% az olajra, és nincs egy szerencsétlen longos realizáló sem, akinek elég a napi +10%, bőséges summa. Mert nem érik el a stoppját, van esze, m15 aljakat belőtte. Ez az alj jelenleg kerek 108
Sztem, egy tisztességtelen embertől nem várjuk el, hogy tolerálja a tisztességeseket. De ha mégis megszállná a Húsvéti Nyúl szelleme és pár napig befogná a száját, meg nem lövöldözne, akkor majd Izrael pörköl nekik oda, hisz Iránban úgysem tartanak se Húsvétot, se Pészah-ot. Mehetnek a rakéták.
OTP részvényesek ide!