Nem tudom volt-e tegnap, kicsit le vagyok maradva, mint az OTP részvényről... :D "Céláremelés érkezett az OTP részvényeire. A Goldman Sachs 36 700 forintról 42 ezer forintra emelte az OTP Bankra vonatkozó, 12 havi célárfolyamát, az ajánlás változatlanul vétel. Az OTP-t követő 17 elemzőből 12 vételre, 3 tartásra, 2 eladásra javasolja a részvényt, a medián célárfolyam 35 750 forint." Forrás: Equi
Stacok kiszamoltam , a certi vetel itt annyira mar nem buli foleg ha korrekciozik. En tegnap eladtam a certit , ma lehet veszek sima rvt. De indi egyelore piros nikkei meg hang seng porosak.
Az USA bankokta vonatkozó hitelkártya kamat plafon, miért lenne negatív hatással a magyar/ európai bankokra? Legfeljebb aki bankpapírt keres európába jön. Nem látom ez hogy lehetne ránk megatív hatással. UP!
Az is benne van, már nalok óta esik! Itt viszont elkéne állni a létra alól, mert ha dől nagy csapás lesz. Nagyon érik már egy szép korrekció, de legalább akkora hogy hozzon egy kis pluszt a mínusz.
Eladtam. Nem tudom mi lesz , idenre megvan mar a zsebpenz rossz esetben is. A nyaralast mar csanyi fizeti ;) keresem a visszaszallot. Kozben usaban elromlott a hangulat na meg irant fenyegeti trump
OTP részvényesek ide!