És ezért fizetnek ezrek havidíjat.... Én ezért tipliztem. 1000MRD nyereség mellett fapados rendszer, 2025-ben. "Meg is érdemlitek, hogy borulna rátok a certi domino". _D
Se könyv, se certi árjelző. Folyamatos öngól a Single Market fejlesztőinek! Számítópen pedig 2 napja azt írja, hogy Technikai probléma miatt nem tölthető be az oldal.
Én most kezdtem használni a szingulmarketet de egy nagy fos rendkívül lassú nincsen benne ötös könyv sőt egyes könyv se nagyon vagy ha van akkor nagyon rosszul működik előfizettem az azonnali ára de nekem még az sem működik felhívtam az otp-t deot azt mondták hogy folyamatos fejlesztés alatt van csak azt nem tudom akkor miért szüntették meg a régi direkt brókert nem tudom hogyan tudok napi kereskedést végezni evvel a szarral totálisan ki vagyok
Én úgy látom, hogy illikviddé vált a magyar piac. Nem volt kire adni az elmúlt napokban. Az ilyen piac pedig előbb vagy utóbb nagyot mozdul. Ezt értem tulképp az egész bux-ra...
Jelenleg fejlesztés alatt ..... viszont amint elkészül akkor nem ötös hanem 10 es lesz bent. Hogy mikorra várható ? kérdezz kettőt könnyebbet, még az otpsek se tudták megmondani. Gondolom azért a nem túl távoli jövőben.
Hát akkor már meg is van a válasz, hogy miért nem esik az OTP. majd ha a többivel egyenértékű lesz, akkor öntik ezt is. "érdemi eladó nincs". vagy még nincs, vagy nem is lesz. aztán majd kiderül.
OTP részvényesek ide!