Ha idèn csak 30k ig menne akkor szomorú lennèk. Előretekintő 8 P/E alapján már most 33k+ ba kellene lennie. Règiós bankok 10 P/E alapján 42k+ ba. USA bankok árazását már nem is számolom (14es mutató). Iszonyatosan alul van árazva. :(
Viszont a 3%-os hitelen nincs annyi nyeresége a banknak, legalább itt "házon belül " = Magyarországon. Bár a fő bevétel eddig sem innen jött. Én szoktam pesszimista lenni.... erre tessék...:D Úgy érzed, hogy a nagyok (akik már korábban beszálltak) VIP kiszállóra készülnek, kihasználva a fomo-t? Én így értelmezem az írásodat, hogy mindenki értse. Aki jóval lentebb belevett 10MRD értékben, az várja a fomo-s "hülyéket", hogy realizálhasson. Emiatt nem megy ez a szerencsétlen erőből 29k fölé? CarpeDiem - Álomhajó
Szerintem penzesebb spekulansok meginditottak a 3%-os lakasvasarlasi hitelre "hivatkozva" a tobbi meg mar a tomeges "nem maradok ki a jobol" gondolkodas. A spekulansok akik meginditottak, mar reg abbahagytak a vasarlast szerintem es nemsokara kezdik majd adni, a sok "fomo" lazban egok meg jol bele ragadnak majd.
tegnap: low: 28770 high: 28950 ma: low: 28800 high: 23960 Teljesült az emelkedő aljak-tetők, mégha nem is sokkal. A tető bővülget, már 29050, holnap még magasabb. 4h is 29k+. Kíváncsi leszek a heti záróra.
OTP részvényesek ide!