én ezt nézem: https://www.boerse-stuttgart.de/en/tools/euwax-sentiment/ minden tf-en -10 körül, tehát inkább shortban, mint longban. Ilyenkor a long segíti a short stoppokat (short zárásokat: long irány még erősebb.) OTP napi max tipp 27700-27800.
Trump egyezkedik Kínával. Ez már alapjában véve pozitív. És amúgy nem is lesznek vámok. Trump megcsinálta a nagy beszállókat sokaknak (én pl. lemaradtam, ez van) Nasdaq +3,2% DAX +1,7% Short kifingatás. 4. GAP van a DAX alatt (csüt-péntek, péntek-hétfő: eleve 2) Ha jó a tippelgetésem, ma csúcson zár. Holnap mellézárós, vagy legalább dojizik, holnap pedig betölti a mai rést: -2%) Ha nem jó, akkor irány tovább észak, short szivattyú.
Az egész zagyvaságból annyi a lényeg: "meg embereket becsapni is!?" Szóval hagyd abba a hazudozást meg a pánikkeltést. Senki nem fogja miattad eladni az otp részvényét és szaladni molt venni. 2 éve égeted itt magadat, 12ezer óta 8e alá várod az otp-t, hiteltelen vagy, lejárattad magad. Javaslom regisztrálj új néven, mert ezt a reged lehúzhatod a wc-n. Legyen mondjuk 2valaki, eszed pont enniy van hozzá. XD
OTP részvényesek ide!