Rendkívüli tájékoztatás
Saját részvény tranzakció
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy – a 2025. április 25-i
Közgyűlés 10/2025. számú határozata alapján, javadalmazási politikája megvalósítása
részeként – 2025. április 28-án a Budapesti Értéktőzsdén 46.079 darab OTP törzsrészvényt
vásárolt 26.409 forint/darab átlagáron az OTP Bank, mint befektetési szolgáltató
igénybevételével.
A tranzakció nyomán az OTP Csoport tulajdonában lévő saját részvények állománya
9.749.520 darabra változott. A saját részvény állomány 3,48%.
Budapest, 2025. április 29.
OTP Bank Nyrt.
Tegnap az inforádió arénában Csányi Péter volt a vendég, egy körülbelül 45 perces interjú. Tényszerű, érdemes meghallgatni. Én most hallottam először beszélni CsP-t, annyi jót olvastam róla a karrierjéról, közben pedig tegnap úgy beszélt, mint egy 2 hete kezdő junior, semmi magabiztosság, semmi szín. Ettől még lehet kiváló bankvezető, de a public speaking és interjú skilleken még dolgozni kell. Az jutott eszembe, hogy ez egy színtelen, szagtalan, íztelen valami volt. Szabályosan küzdelem volt végighallgatni, pedig én szeretem ezt a műfajt..
Neked elsore volt egy 25800 as celarad amit eles lefordulas kovetett volna . Azelott meg az “oruljunk hogy nem voltunk nyitva” 23 ezer kornyeken…. Szoval egyelore fenntartasokkal kezelem az esest varo commenteket mert ertelmetlenek
A nagy zuttyot nem tudom elképzelni. A Trump által előidézett esést követően valaki, valakik elég erősen tartották a 22.000 Ft körüli szintet. Majd mint minden más, az OTP is szépen megindult. Sőt... Majd Csányi kinevezte a fiát, Pétert. Biztos vagyok benne, hogy figyeli, figyelik a hírt követő árfolyam változást. Nagyon nem tetszene, nem esne jól szerintem sem az apucinak, sem a Péternek az árfolyam esése, mert az erős visszacsatolás lenne számukra. Nem véletlenül jött a hír a saját részvény visszavásárlása ügyében is, pont a bejelentés előtt "poton" 150 milliárd forintért. (Abból igencsak futja majd az árfolyam korrigálására, ha szükség lesz rá. De természetesen ugyan így az emelkedést is segíthetik vele) Meggyőződésem, hogy május 9-én jó hírrel fognak jönni (Csányi és fia), ami igaz, hogy apuci érdeme, de a fia neve alatt fog "futni". Nem tartom kizártnak azt sem, hogy szándékosan nem jelentett be akvizíciót Csányi, szándékosan hallgatott. Azt majd a fiára fogja hagyni. Lehet zizis gondolatmenetnek tartjátok, de eléggé sok az egybeesés. Ha én lennék Csányi, igencsak támogatnám a gyerek első évét, hiszen egy élet munkáját adtam át neki.
Oldalazott egyet. Ennyit láttam bele a mai napba. emelkedő aljak vannak még mindig. 2025.03.27 alj 26050, mai 26070 Még akár holnapra is belefér egy oldalazás, van tér a sávban. Aztán szerdán ATH. Heti-Havi záró van.
OTP részvényesek ide!