Szerintetek, ha folytatódik ez a destruktív gazdaságpolitika, és az emberek is érezni fogják a vámok hatását az USA-ban, akkor van rá esély, hogy nem tölti be Trump mind a 4 éven át az elnöki pozit?
vámok holnap este lépnek csak életbe ha más nem változik ha jól emlékszem április 9. jó lenn e tudni hogy 9-én 0 órától vagy 10-én 0 órától indul ha nincs megegyezés vagy előtte 1 órával beharangozva hogy felfűgeszik az intézkedést. Sajnos nem találok konkrtét indfot róla
Azért a mozgás jellegéből, erejéből lehet következtetni dolgokra, hogy mi a valószínűbb. A chart sok információt hordoz, de mint mindig, csak valószínűségekről beszélhetünk. Az hogy 23000 fölé szúrt 340ft-al, semmit nem jelent. Hibahatár. Majd nap végén derül ki. Ha 23000 fölött zár, akkor nem ez volt a tető, ha 22500-23000 között, akkor egyre valószínűbb, ha 22500 alatt, akkor ez volt.
23000 nagyon itt limbózik, lehet zárni kellene, mit mondanak a chartok? Egy okoska tudja?
Törölt felhasználó2025. 04. 08. 09:46
Pár napja írtam, hogy milyen sokan örülnének ha jönne még egy magasabb szint, ahol ki lehet szállni; hát a még életben lévő certiseknek itt a remek alkalom.
Gondolom azt hogy "Á Trump nem gondolja ezt komolyan" csak zsarolgat de 1-2 het es megegyeznek es akkor visszavonja a tarifait. Hat egyenlore Kina eseteben nem ez latszik. Az EU nal meg zsarolgat tovabb. Bar most valami olyan indokkal amit europa amugy is tett es fel is ajanlott honapokkal ezelott ( amcsi LNG vasarlasa ). . Szoval nekem nem ugy tunik a megegyezes a celja.
rosszzul emlekszel, 10.000 felett van minimalisan az atlagom, 8000 es 17000 kozott vettem a legtobb papirt, 10000 alatt viszonylag sokat. Jelenleg 21 egyedi reszvenyem van, amibol a legnagyobb pozi az OTP.
rosszzul emlekszel, 10.000 felett van minimalisan az atlagom, 8000 es 17000 kozott vettem a legtobb papirt, 10000 alatt viszonylag sokat. Jelenleg 21 egyedi reszvenyem van, amibol a legnagyobb pozi az OTP.
Mondjuk az, hogy Trump elutasította az EU ajánlatát, a kínaiak meg izmoznak, mutatja hogy nincs még vége a történetnek. Én adogatok a tegnapiakból, de azt se bánom, ha tévedek, van bőven beragadt certim feljebbről is
vannak emberek akik hosszútávban gondolkodnak. Támaszték, hogy láttunk nemrég egy ATH-t is. Az OTP jó, ha nem lesz recesszió bejöhet a bankrészvény, ergo olcsó.
Egyet nem értek, aki most vásárol pl. 23200-nál mégis mire számít? Hogy ez a vámháború csak egy vicc, pár nap is minden rendben lesz és irány 30K és boldogság újra?
OTP részvényesek ide!