Így van. Nekem 10300-ról van a részvényem és 16500-ról a certik nagy része. Most nem szalad térdig a gatyám, ha véletlenül 23xxx lesz. Engem inkább az zavar, hogy soha nem látom, hogy a longosok ilyen sértődött "térítést" rendeznének, mert szerintük mindenki hülye, aki nem látja a közelgő mennyországot, de a shortosok erőszakosabban térítenek mint a Jehova tanúi. Mind megy a pokolra, aki nem osztozik velük az armageddon várásban. Itt azért nem bántanám shotrtime kollégát, mert legalább meg is játssza a saját vízióját.
a "haladunk" az semmi....azzal csak rá akarnak mindenkit venni a saját hasznuk szerinti viselkedésre..... érdekes akkor lesz pl. amikor majd az EU tagállamainak fizetniük kell külön-külön Ukrajnának... amikor az oroszok megindulnak 2-300 km-errel kijev felé.... vagy amikor rájönnek, hogy nem lesz EU-s hitelfelvétel....stb....
Én se igazi tőzsdés vagyok. Privát bankárommal tartom a kapcsolatot heti szinten + figyelem az árfolyamokat és mellé próbálom figyelni a piacot. Tökéletesen megelékszem, ha éves szinten 10-15% hozamot generál(unk). Ez legtöbbször átlagban inkább 15-20%. Tavalyi év az PMÁP miatt még ennél is jobb volt. Tökéletesen megfelel és elég. Én úgy vagyok most vele, hogy felőlem beszakadhat az osztalékig biztosan nem veszem ki, majd utána matekolok.
az esés mindig gyors a long mindig lassú.... jelenleg 2008 vagy 2019 vagy 2022-es hirtelen eséshez nagyon erős dolgok kellenének...pl szétesik az EU, ledobnak egy atomot....NATO hadbalép...stb...stb.....
Bocs, h bele ugatok, de az neked miért fáj, h ha más vki máshogy kereskedik és adott esetben sokat bukik? Te pénzed v. az övé? Kár azzal jönni, h a jóindulat vezérel, mert azt sztem senki nem veszi be. Valószínű többet kerestek ők azzal, h kitartóak voltak, mint azok, akik hónapok óta a nagy zakót várjátok. Attól, h tele sírjátok jajveszékeléssel a különböző topikokat, h miért nem esik, az mit változtat? Ettől nem fogják meggondolni magukat az általad említett egyének és nem fognak miattatok azonnal rohanva megszabadulni minden részvényüktől, mert te/ti esést vártok már jó ideje. Lesz, persze, h lesz esés is, akkor majd eljön a ti időtök és lehet jönni azzal, h megmondtátok, de addig én személy szerint nem sok értelmét látom, h előadjátok ugyan azt a műsort több helyen, napjában többször is.
tudod mikor volt gebasz? 2022 ben meg 2019 ben meg 2008 ban. Most nyilván nem konjunktúra van, de épp az általad említett gebaszból mászunk ki remélhetőleg nemsoká.
én azt látom a világban gebasz van....ennyi....el akarják hitetni, hogy jó az irány, de szerintem kurvára nem, de nem csak szerintem, hanem teli van közgazdászok véleményével a net..... Meglátjuk lesz-e korrekció, de minden nagyon magasan, nem lepne meg...ennyi...akkor pedig az Otp hipp-hopp lesz 23xx, de lehet lentebb is....
OTP részvényesek ide!