En azon gondolkodtam, hogy ez a fel kor koszonheto volt a bankok (usa stb) jobb teljesitmenyenek es igy felertekelodesenek, ennek reszekent vhettek az otp is. Csak tipp.
Megérné ha biztosan tudnám de nem tudom... Ennek a klimaxos agyeldobásnak az lessz a vége hogy egyszer csak beszakad 2 ezret minimum ezért nem érdekel olyan trade ami csak lehet hogy bejön... Vannak jobb lehetőségek ennél a meglátásnál. Nem vagyok szerelmes OTP-be ))
Sracok az alábbi ábra nem predikcio csupan lehetőség... Magyar piacon ritkan kereskedek volt par korom otp be de nem ez a favorit nállam... jelenleg Tesla, BTC amiben erdekelt vagyok... November elejen youtubra kitettem 19100 felett milyen mozgast es celokat varok... 23 ezres target volt megfogalmazva kb fuggoleges mizgasdal nos ez tokeletesen teljesult az ujabb infok alapjan alabecsultem a mizgast mist 25k ra gondolok nagy biztonsaggal. De szamos jel utal arra h lehet ez is keves lesz a vegere... ezek a fajta mozgasok elegge kiszamithatatlanok. En a tervet szoktam megcsinalni es haladok tovabb
Sracok teoria. Uj certik jonnek, elore bevasarolt beloluk par nagy ezert volt a felhuzas . Viszont mivel effektive korlatozott mennyiseg jut majd kozkezre igy az emelkedes hatasa korlatozott lesz. Jonnie kell mini korrekcionak hamarosan , viszont no para , utana jelentesre tamadunk erosen .
Miért minden ingyen kellene? Ilyen nincs sehol, hosszú távon legalábbis. Ez egy abszolút provokáló arc így. Igen, költségekkel jár a pénz tartása, kezelése, tárolása, a kapcsolódó infrastruktúra fenntartása, alkalmazottak fizetése, épületek, eszközök rezsije, satöbbi. A másik, hogy még mindig ez a (bank) rendszer működik a legjobban, enélkül őskori cserekereskedelemben élnénk annak miden vonzatával együtt. Szóval nem értem a felháborodást. Ha pedig tudatosan csinálja, hergeli az egyszerű embert, aki nem gondolja ezt így végig, akkor pedig még rosszabb.
Nincs tokeletes beszallo. Eleve az a gond hogy alig volt certim par szaz darab . Lehet veszek hetfon akarmi lesz egy pakkot referencianak aztan meglatom mi lesz. De olyan 2 ezer certi kene , annyit nem vennek mert most azert passz hogy mi jon es kezd tulvett lenni. Most enyhen tulvett , de azert oti nem szeret 80 korul lenni.
“Visszaesni” relativ. Nem fog hatalmasat esni ez teny! Nem kell fosni. De rsi magas már , lassan jonnek a realizalok. Mennyit eshet ? Ezrest talan. Ha belegondolunk az 4% semmi. Ha felmenne 24 ig hat akkor jo esetben 23 ha nem akkor 22500 talan ez ala nem varnam . Ezek tokeletes beszallok lehetnek.
OTP részvényesek ide!