pomperj szokott minket pajtásnak nevezni!:)))Erre írtam!Amúgy egy kis politikai összefoglalót szeretnék majd csinálni,azoknak a fideszes szavazóknak,akik elitélik a 3.világháborút!!!Csak egy kis történelem ,de!!csak aki itt volt az elmúlt 40 évben,gondolkodjon el,addig is,hogy mi volt az a Hidegháború?!!Kik voltak azok az Emberek:Helmut Kohll Kancellár Úr Margaret Thatcher Elnök Asszony és a Nobel Díjas Mihail Gorbacsov Elvtárs és ők mit tettek az Emberiségért a Hidegháború korszakában,ami Mindenkinek a Vágya és mi a külömbség most a másik bolygó,mert ez már nem az a bolygó!!!
"Nem nagy darabszám, de: ki önt be 10-30k-t, ha tudja hogy hamarosan 18-19k lesz? " Bárki, aki ezt a pénzt be tudja rakni olyan dologba, ami várhatóan rövidebb idő alatt magasabb profitot hoz neki, mint ha itt parkoltatja addig, amíg 19k lesz. Nem csak az otp van a világon, mint befektetési lehetőség! :)
Köszönöm a jó tanácsot. De nem fogadom meg. Lehet hogy lesz olyan helyzet amikor meg fogom. Egyrészt 18k a kiütése, messze van az még. Másrészt az lesz csak bukó, amit megkerestem tl90-el az utolsó pár körben. Harmadrészt: semmiben sem más a mai nap mint amikor felrántották az utolsó 15 percben. Ha kap a mai a következő napokban egy megerősítést, akkor elgondolkodom. A hangulat pozitív, de: felmerültek már kételyek - fontos momentum. 16700-ról 2x visszapattant: ez megnyugtatja a kedélyeket. Sokan úgy gondolják, hogy innen lejjebb most nem eshet, hisz “miért is esne? - hozamok, gyj, stb” Az, hogy visszakapaszkodott ma ellenszélben: mit csinál a rutinos: akkor adja amikor van rá vevő. Ha azt látod, hogy feljebb is megveszik tőled, akkor ott fogod adni. Csalogat, csalogat-beönt. Erre ma volt példa 2-3 alkalommal is. 17100->17000, 17200->17000 Nem nagy darabszám, de: ki önt be 10-30k-t, ha tudja hogy hamarosan 18-19k lesz? Mert logika nincs benne. Msci, cece már nincs ugyebár. Persze lehet hogy 16700-on vette, van benne némi pénz. Egy biztos: Ha medvebocsot látsz az erdőben, akkor a nagy maci is ott van valahol.
Pali! Anno is mások miatt álltam ki és ezt még ma is megtenném! Tudom, hogy a lelked mélyén Te egy jó srác vagy csak néha másokkal szemben valamiért másként nyilvánulsz meg. Nem tudom mi az oka! Írtam már régebben, hogy inkább segíts a meglátásaiddal azzal előbbre leszünk. Mindegy, hogy TA, megérzés, funda, jövőbelátás, fekete mágia vagy bármi. :) Néha felfelé megyünk, néha lefelé, persze az egész a növekedésre van tervezve, különben semmi értelme nem lenne! :) " Minden erdőből ki lehet menni, valamerre"
Szíved joga,hogy kire és miért hallgatsz! Én azt mondom,hogy aki a saját pénzét,egy topik beírásai alapján fekteti be,az meg is érdemli a sorsát.... Magam részéről pompit a kontraindikátorok között tartom számon. Azt nem tudom,hogy 2015-ben mi alapján és mit jósolt,de csak az elmúlt néhány hónapban 3 -azaz három- db. brutál melléfogása volt. Értem én,hogy az elemző rajzolgat,számolgat a múltat "elemezve",de a a tőzsde ezzel nem törődve diktálja a saját megoldását....
értsd jól,fibo!!Én csak arra írtam,hogy legyünk igazságosak,a többit tudom!! Szóval lulonak nagy kedvence volt pomperj és még az ausztrál figua,kisvuk!:)))
Mostanság nem annyira játszom. Lehetett ma kapni mindenféle TL certit vettem a 89-ből. Aztán mozi. Majd 17 600 fölött elgondolkodom a folytatáson. Továbbra is tartom, hogy még tavasszal kell legyen egy nagy lejtmenet, de asszem még nem abban vagyunk. Ez csak egy 1000 forintocska bocs volt 17 6xx-ről. Visszamegy az anyjához.
Pantya kincsem! (ha már ilyen szépen megszólítottál, gondoltam viszonzom ) Csak arra szerettem volna utalni, hogy az említett "úr" az utóbbi pár évben elég jól mellényúl az előrejelzéseivel főleg Otp vonalon. Ráadásul néha kioktató és lekezelő vonalat üt meg , ami nem lenne baj, ha lenne mögötte eredmény, de nincs. A véleményem mellett még tartom, hogy sem bántani , sem cikizni nem áll szándékomban! (az idézet tőle van) :) További szép estét és hajrá OTP!
OTP részvényesek ide!