Benne van a pakliban, de nem tartom valószínűnek, mert nagyon sokan szeretnének 16500-17000 körüli beszállóval vásárolni, ami nagyon megdrágítaná az árfolyam leverését (és veszteségessé tenné a certik levadászását ). Amit mondasz az egy illikvid piacon működhet, amikor nagyon sok a bizonytalanság és könnyen megremeg a befektetők keze. Jelenleg egyik sem igaz a papírra.
Nézegetem a chartot mit is okoztatok benne a certi felvásárlással. Az azért félelmetes hogy töredék pénzzel mennyire lehet mozgatni az árfolyamot. Tavaly nyáron az egyik brókernek ehhez 2 milliárdra volt szüksége. (Mondjuk az tartósabb lenyomatot is rajzolt a chartba, kár hogy a vége nem úgy jött össze neki mint ahogyan tervezte a Varga beszéd miatt.) Tulajdonképpen egy ideig tudjátok is tartani majd az árfolyamot, de ez egyre többe fog kerülni. Bajban akkor lesztek - és veletek együtt mi is - ha valamelyik nagyobb hal felfigyel rátok és el kezd titeket becserkészni. Kecsegtető annak a néhány százezer darab OTP részvénynek a megszerzése ami fölött ilyen kitettséggel áttételesen rendelkeztek. Ehhez persze megfelelő helyzet kell. Előkészületek ..., egy hír ... stb. Az tuti, hogy én vadásznék rátok. :)
Törölt felhasználó2024. 03. 06. 12:06
Nekem sokszor a stílusukkal van gondom.. Csabcsa példul tegnap idegből belöki ha tetszik ha nem ma lefelé megy...Eddig baromira nem. Persze menjen engem nem zavar keressen . balin mindig kiragad valami TA-s ábrát, unalmába, aminek amugy kb semmi értelme...Itt van Alanfed aki kőkeményen lobbizik Hathor jobb kezeként a bux shortos pozijáért..Hathor...Na rajta azon gondolkodtam könnyen belehet ugrasztani a baromságba adott esetben. Elég neki brámit beírni ami ms esetben esésre utalna és máris készpénznek veszi. mindegy kiderü mi lesz legrosszabb esetben eladom . kevesebb haszonnal..
Törölt felhasználó2024. 03. 06. 12:06
Srácok, sajnos ma elmarad a bizonyíték, mert gyj előtt nem elegáns ilyet csinálni. Péntekre halasztom..
Üdv. Hétvégén volt egy szép longos elképzelésem ami, nem tűnik megvalósíthatónak az utóbbi 2 nap adatai alapján, ezért 2 szer ki egészitettem a videos anyagomat. USA eddig óra mü pontosan a predikcio szerint mozog, de a 2 napos beállítás amin a megerősitst várom egy akár mekkora fordulatra még nem szignifikáns . első támaszok elérése utáni pattanás zajlik éppen.. ezzel és az OTP dillemákkal kapcsolatban nem tul hosszu 16 perc az ujjab infok be táplálsa: https://youtu.be/18hZ7tnvnxk
Neked sem kell a szomszédba menni egy kis irónia cinizmusért. :) Igyekszem legfinomabban előre eltalálni hogyan is mozoghat. Kicsi verseny ez az AI-jal. :) Nem mindig jön össze ...
1, Időtáv. 2, Kérdés, hogy mit nevezünk esésnek? Visszanéz 4-500 forintot 1-3 nap alatt mielőtt a gyj csúcs fölé menne tényleg számít? Mondjuk nekem meg Macusnak talán igen, de aki hosszabb távra vette azt kell érdekelje?
OTP részvényesek ide!