6 k alatti szinteknek vannak feltételei pl 7400 alatt már 4 k alatti szintek elött is nyitva az ajto... multkor még 6-8 k sávba vártam le elsö sorban de sokkal alacsonyabb tetöröl ez márnámileg modosul nálam valamivel feljebbröl indulunk majd... és a tözsde azért müködik mert mindenki máshogy látja... én továbbra is a recessios forgatokönyveket helyezemelötérbe de ezzel nem azt mondom h garantáltan oda fog esni a papir mert van bull cenário is de hogy melyik lesz az még nem dölt el... eddig a kép semilyen bull fordulatot nem vetit elöre olyan biztossággal mint itt és máshol sokan gondolják... plusz a világhelyezetee se erre mutat ha csak nem jön egy ulyabb adag pénz pumpa mint 2008 vagy covid után.... de ugye itt a infla mumus is a fejünk felet.... tehát ez nehezeti a stimulus esélyét sztem... plusz kina már vergödik... ami valoszinü be gyürüzik a világg többi tályára is.... papiron és a foracastban ez még nem látszik... de majd modositják csak addigra már késö lesz.... kiderül majdmi lesz meg h hogyan.... elhiszem h a longos pozitokat védeni kel érzelmileg nem tudjátokelképzelni a másik eshetöséget csak a longot és ebböl fakadoan szoktak nagyott is esni a tözsdék mert nincs felkészülve rá a tömeg és pánik eladásokban nyilvánul meg mikor másik vonat jön a várt helyett.... elliotti fraktálok viszont nagyon jolé mutatják mind a lehetöséget és ha bekövetkezik akkor a méáretét is mind térben mind idöben tehát én felkészülten várom akármelyik irány is következik be belemehetnék jobban is mit suggalnak a fraktálok a befektetök fundok pszihologiai állapotárol de itt felesleges bele mennem ugy is mert csányi megmondta lesz 20 ezer meg 16 ezret ér tehát más opcio nincs...
Rengeteg a szabad pénz ami helyet keres . (pl. Buffet 160Mrd dollár,stb)Kevés a perspektivikus,de alulértékelt cég. Ezért várok további nagy befektetőket.17500ft az év végére.
Érdekes amiket írsz, simán benne van a lehetőség de nekem inkább Maciber kb fél évvel ezelőtti beírása jut eszembe, amikor azt írta hogy sokkal könnyebben tudná “lefelé” rajzolni az OTP chartokat de látva a világ történéseit sokkal inkább felfelé várja a papírt. Nos ahogy funda alapon nézem - bízva abban hogy a vezető hatalmak nem robbantják ki a harmadik vh-t - sokkal esélyesebb a 20.000ft-s OTP egy éven belül mintsem a 6000 alatti…
9-10 hónapos bear trend elég pesszimista de bármi lehet, én inkább 1-2 hónapos esegetésre szavaznék. És igaz ha kint is jobban esnek akkor mi is fogunk.. 49500 50000 közé lemehet a Bét az egy nagy támasz egy hónapja onnan indultunk meg a 49500 fogta meg és nem volt ellenállás ,igazából ahogy most nincsnagy támasz sem csak ott és azután 47000 nagy támasz oda nem igazán várom illetve nem érdemes róla beszélni messze van az .....
OTP részvényesek ide!