Hát ok, ez igaz, mondjuk olyan magas bázisról baj is lenne, ha nem jönne lefele nagyon gyorsan. A mostani üzemanyagár emelkedés majd a következő adatoknak nem fog segíteni. Meglátjuk.
Az is benne van, de akkor is nehezen értem, hogy ennyire nemzetközi hangulattal szembe megyünk. DAX-SPX minden, csak nem longos az elmúlt jó egy hétben. Értem, hogy jó cég az OTP, de az OTP a teljes magyar gazdaságot is képviseli ezen a piacon, ami nem éppen ennyire longos szerintem. Nem mondom, hogy szakadnia kell lefele, mint a kő, meg ilyesmi, de akkor is értem, hogy minden nap csak menetel felfele.
Én is nagyot szívtam, mikor tavaly márciusban arra a bejelentésre, hogy mindjárt vége is a háborúnak, mert a felek tárgyalóasztalhoz ülnek vettem pár ezer darab OTP-t 13300Ft-on! Tegnap elengedtem 13520Ft-on pici pluszban, illetve az két alkalommal (2002 és 2023) lévő osztalékkal! Legalább most éjszaka egy jót aludtam! Meglátjuk mi lesz 10.-e után, de most már sokkal tapasztaltabban és őszebben vásárolok! :-)
-Jó napot! Private Banking friss:--OTP napi: Az 13 125 meghaladása továbbra is egészségesen tartja az emelkedő trendet. A néhány napos pihenőkkel tűzdelt emelkedő trendben trendszerű fordulat még hosszabb idő múlva jöhet. Rövid távon a jelentős túlvettség bármikor hozhat profitrealizálást. Mindaddig amíg a vékony zöld emelkedő trendvonal nem törik, addig több hónapra szóló eső trend nem fog elindulni. Ellenállások: 13 750; 14 375. Támaszok: 12 500; 11 875; 11 250; 10 000.
en is nagyon nagyot szivtam az elektromos autokkal, igaz, nem a broker mondta... kezdetben rovid ido alatt kozel duplaztam... de nem vettem eszre hogy buborek a szektor nagy resze. ujra visszaszaltam, es a penzem fele ala estem (indulo penzem ala...). most mar csak komoly cegek erdekelnek
OTP részvényesek ide!