Nem olyan gyenge a forgalom szerintem, tegnap ilyenkor 800 millió körül jártunk most 1,5 milliárd. Csak diszkrétebben kerülnek be mint szoktak, nincsenek 100-150 ezer darabos csúcsok.
Pontosan! Én már dobnám, mert ez az én kereskedési stratégiám. 2-3 nap emelkedés utána vissza full cashbe. Ebből maradtam ki és ehhez gratuláltam, aki megcsinálta, a többi irreleváns.
Van tényleg még mindig, aki azt hiszi eltalálja az alját? Azt hittem az első "common stock investment mistakes" Google keresésnél ezt mindenki megtanulja.. :D
Csatlakozom a full cash csapathoz, reggel egy meeting miatt lemaradtam a nyitásról, most meg már ha beszállnék biztos jönne valami ami megállítja. Csendesen emelkedő két nap jön szerintem, apránként pakolják be azt az 1,6 millió darabot 8818-ról.
Mert a legalján akart venni, amit persze nem tud, hogy mennyi lesz, de a legolcsóbban :D Nincs most olyan hír, amit ne áraztak volna már be duplán, szóval nem tudom mire várják itt sokan, hogy majd még alacsonyabb lesz. Ha lesz olyan hír, ami eddig nem ismert és nem várt, akkor majd igen, lehet lesz 7000-6000 illetve 0.1 Ft.
irány a múlt szerdai max.10385 a bennf. mutyi innen verte le 8500 ra az emelkedés is olyan mint az esés ha robotok csinálják mindig egyre nagyobb a gyertya teste
OTP részvényesek ide!