Vagy szar Orbáni bejelentésre számít a piac, vagy a bennfentesek, akik már tudják, hogy mi lesz a bejelentés, adnak. Naiv vagyok, az előbbiben reménykedem...:)
11500-on van 84k eladó, meg fölötte szétszórva 50k, ez csak megfogja már. De ki tudja, mi lesz a bejelentés. Én mindenesetre eldobtam, és olcsóbban szeretném majd visszavenni.
Kénytelen lesz, jelen gazdasági helyzetben eu pénz nélkul bajban vagyunk - ezt Ő is tudja. Es jelenleg teljes pénzcsap elzárás van. Ha hajlando egyezkedni elindulhatunk felfele az arfolyamban is
Viktortól sok jó hírt ne várjunk, szóval ugyanaz lehet a forgatókönyv, mint tegnap. Most állóvíz, aztán ahogy Viktor megszólal a rossz hírekkel, beverik.
11600-on vett csomagon van, hülye voltam, nem szálltam ki múlt héten, így most izgulhatok. Nekem most rossz előérzetem van, nem találok egy olyan hírt, mutatót ami pozitív irányba befolyásolná az árfolyamot. Senki ne várja azt, hogy Viktor engedni fog. Ekkora felhatalmazással a háta mögött még kemémnyebb lesz.
Na de beszéljünk az OTP-ről is. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy most mindenki kivárásra játszik, és Orbán beszéde fogja majd eldönteni, hogy melyik irányba törjön ki az árfolyam 11.600-11.700 közül.
OTP részvényesek ide!