Ez mindössze egy kis korrekció. Lefelé lesz az útja nagyobb eséllyel, de nyitott vagyok bármire, full kp-ban várok egy jó belépőt, de inkább a short lehetőséget látom.
A lényeg mégegyszer : " Kezd a túlreagálásból magához térni és el kezd trendelni felfelé." De ez csak játszópakk az izgalom kedvéért, lehet, hogy hamarosan bevetem. Jan. 3 még Bank Holiday USA-ban és Kínában. Még mehetünk feljebb, aztán indul a világon a befektetések új allokációja.
Azt írtam kíváncsi leszek, hogy lesz-e. Még van 45 perc, sok az még. Nekem mindegy. Akkor majd beszakad hétfőn. Aki sokáig halogatja a long zárást az meglátjuk jól teszi-e. Mivel nekem nincs pozim, ezért csak kíváncsi vagyok.
Na idekeveredtem a gép elé. Utolsó nap az évben! Alapkezelők jáccanak-e záróban? Utóbbi években nem volt jellemző, de előtte azért voltak évek nagy meglepetésekkel. Meglátjuk. Ami érdekesebb lehet, az a jövő év! Jön-e friss pénz a részvényalapokba? Lesz-e ukrán háború? Visszaerősödik-e a forint 350-ig? Kicsinálja-e magát a koronavirus az omikronnal? Fizet-e 700 Ft osztalékot az otp? Nyer-e a Mol svájcban? Ki lesz a miniszterelnök májusban? Lesz-e 100 dollár az olaj? Megfő-e a világ év végére? Sok izgalmat tartogat 2022-is! Mindenkinek olyan évet kívánok, amilyet szeretne magának! Megvárom a zárót és kikapcsoltam a gépet idénre!! Jó szelet és BUÉK!!
720. Reggei eladásra tettem 645-re, majd módositottam 1x 740-re, majd 840-re, de nem adom el ott sem. Kezd a túlreagálásból magához térni és el kezd trendelni felfelé. Nincs miért sietni, mert nem biztos, hogy vissza tudom venni pár napos játékra. De még gondolkodom azért ... Hmmm
OTP részvényesek ide!