A tőzsdén mindig lehet keresni ;) tudás kell hozzá, nem mázli. Hol tart? Úgy 10 évvel lemaradva a régiós versenytársak mögött... Ellenzéki győzelem esetén is lenyugodnak a kedélyek ;), megindulnak az eu-s pénzek, megszületik a jogbiztonság, kialakul a szabad verseny, mely jótékonyan hat a tőkepiacokra, visszakerülünk arra az útra, melyet Szent István határozott meg! Jó lesz!
Tudjuk, hogy egy normális országban hogy működik a tőzsde. Ahogy itt működik az mást mutat. Hogy ezt is le lehet kereskedni valamilyen módon az egy más dolog.
Miért, hol tart a magyar tőzsde? Az idén nagyon szépen profitálhatott itt mindenki, aki pedig figyelt is, az még jobban. A tőzsde sajátossága, hogy vannak kilengései. A jövő évi Fidesz-győzelem után újra megnyugodnak a kedélyek, belpolitikai szempontból legalábbis.
nem értettelek félre én nem írtam hogy azt mondtad volna csak abból kifolyólag kérdeztem de akkor egyetértesz hogy a jelenlegi kormány miatt tart itt a magyar tőzsde ugye jól gondolom?
Én azért nem vagyok ennyire pesszimista, OTP-től elvegyenek 1000 milliárdot,és 10K legyen az árfolyam, egy újabb mentőcsomagra. Azt azért érzem én is és sokan, hogy lesz egy mentőcsomag, a NET eddig 34-ezer embert mentett meg,de 110-ezer van most követeléskezelőknél. Ez 3-szoros mennyiség a NET-munkájához képest.
OTP részvényesek ide!