Beadták a Richtert is, szerintem beijedtek, hogy ők következnek a MOL és az OTP után, és Vitya bejelenti karácsonykor, hogy önköltségi áron kell adni a gyógyszereket.
OTP gyorsan teljesítette a 16.000-es várt célárat. Jelenleg támaszon van. De ha az évet 16.000 alatt zárja, akkor az sem kizárt hogy 14.000 alá igyekszik.
Nem érdemes shortolni? Mikor írtam ilyet? Valamit nagyon félreolvastál. Egy ÁDÁM-ÁDÁM longról volt szó, 100 pont Bruttó nyerőért, a kereskedési költségek levonásával, a találati arány figyelembe vételével vesztes ügylet, nem érte volna meg gondolkozni sem rajta. . RRR kapcsán kérdeztelek a 90%-os találati arány mellett, arra nem kaptam választ.
Egyetlen nyerő variációm volt! Eladtam mínuszban s visszavettem gyorsan! Így most megszabadultam egy csomó adótehertől! (Nem sokat veszítettem, de realizáltam egy csomó mínuszt!)
15645-15690 között csináltam egy gyors kört, itt a sapkás Molhoz hasonlóan nem a közvetlen veszteség lesz a pusztító, hanem az üzenetérték, sajnos nemcsak a bankokat öli meg majd, ha lecsapódik az alapkezelőknél milyen kockázatok vannak a magyar befektetéseknél
Úgy tudjuk, a kormányzati számítások szerint a már megtörtént és a további kamatemelések elkerülése révén a jogszabály átlagosan
egy háztartásnál havi 11 ezer forint törlesztőrészlet- megtakarítást
jelenthet, Mintegy 470 ezer szerződést figyelembe véve fél év alatt 30
milliárd forintról szól a kormányzati becslés, ennyi maradhat a családok
zsebében, és ekkora lehet a bankok vesztesége a hitelszerződések szerinti helyzet fennmaradásához képest.
Nade gyerekek, nem fogja ez visszavetni a jelzálog hitelezést? Kitől fogok így jövőre 40 milliós hitelt kapni a 60 milliós csepeli panellakás megvásárlásához?
Szerinted mégis mire? Arra, hogy ez egy f*s kommunista ország, ahol a párt bárhol és bármikor beavatkozik a piaci folyamatokba, ha az az érdeke... Plusz itt lehet folytatni bennfentes kereskedést, köbetkezmények nélkül, a párthoz közel állók tudnak mindig mindent.
Orbán mindent elkövet, hogy megnyerjék a választást, mert jól tudja, hogy kormányváltás esetén köztörvényes bűncselekmények miatt börtönbe kerülne a haverjaival együtt.
Milyen király? Diktátor viktor. Januárban mindennek hatósági ára lesz, még a részvényeknek is. Az már elavult, hogy a piac határozza meg az árat. Marx azt mondta, a fejlett kapitalizmus következő lépcsője a szocializmus, majd a kommunizmus. Jó úton járunk.
OTP részvényesek ide!