Annyira nagyon azért nem essük túl talán.. Raiffeisen -2,27%, Erste -1,24%, Commerzbank -1,23%... Együtt mozog vele. Remélem egyszer felfelé is együtt fog.
Nem vitas, az OTP mostani esese mar 2000 pont koruli (19590-->17580) Es az nagyobb, mint tavaly szept. ota barmelyik. Szoval kezd gyanus lenni, hogy valami mas van, mint bull foiranyban egy menetkozi korrekcio. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20211122v00xmgtg.jpeg
Ez kiszámíthatatlan, a forum.index-en a befalapok fórumban szó van arról h Soros idővel mért váltott stratégiát, hosszú távon az értékalapú befektetésekkel lehet jól járni, p/bv töredékén megvenni a papírt, ilyen Buffett cigaretta csikk módszere is.
17.370-400 környékén egy rés és ott van a szeptemberi fordulat, ahonnan megindult ATH-ra. Szerintem lemegyünk megint oda és onnan fordulhat.... Másolna v.ki egy könyvet? vagy milyen szinteken vannak nagyobb vételi pakkok? Eddigi min. 17.580 Előre is köszi
Valószínűleg az 500 megint jól szolgál támaszként, addig nem sok gond van. Ha az elesik, akkor likividálom a longom, mert onnan súlyos lejtmenet jöhet még. Pénteken záróban amiatt vettem bele, mert nagyon erősen tartották. Úgy látszik tényleg csak a hatizárás miatt, mert ezt a részvényt most konkrétan senki nem veszi ezen az alacsony szinten sem.
nem leviszik, adjak az orszagot. Komolyan nem latjatok, hogy mi tortenik az orszagban? nekem is van otp, de az most tartalek lesz egy ket evig, a forint 370, kerdes mit fog lepni az mnb felette.
OTP részvényesek ide!