Az ok, de akkor is az OTP pénzén tartja a részvény árát fent (így a sajátjai árát is), miközben gazdasági magyarázat kevés van rá, hiszen még Ő maga sem adott meg várható eredményt.
Szia, jó sokat kaptam a fejemre az elmúlt napokban, ezért csak óvakodva jelzem. Az elmúlt hónapokban a futuresek rendre, két kereskedés között, felfelé tornászták az árfolyamokat. Ez ugyan nem TA, de mintha ez a trend is fordulni látszana. Be is fejezem, mielőtt kapok megint a fejemre.
A nagy kérdés mára az, hogy tud-e 2x egymás után csodanap lenni az otp ben. Meg kell venni az esést és nagyot kaszálni nap végé? Ilyen eccerű lenne tözsdezni? Nem gondolnám, de meglátjuk.
ha ma 11500 felett zárunk...huuuu, valami nagyot akartam mondani, de maradjunk annyiban,hogy 99,9% hogy mínuszban zárunk,és ezzel azt hiszem senkit nem leptem meg közülünk.de jobb ha csendben maradok,mert képesek rám cáfolni.Nem szeretem ha hétfői nap ilyen nagyon negatívak a tőzsdék,az inkább a medve piac jellemzője.
Jó reggelt! USA megcsinálja a bulit, a május végi ünneppel hozzák összefüggésbe az esetszám növekedését."Országosan több mint 25 000 új esetről számoltak be szombaton, ami a legmagasabb május 2. óta" Kérdem én, a mostani tüntetéseknek mi lesz a hatása 2 hét mulva? Nem nehéz kitalálni sajnos... Hatása pedig...
OTP részvényesek ide!