Köszi egyenlőre minden pozit zártam, márt mint a tegnapi longra gondoltam, mert a TL34-nek tegnap kaputnyik lett tegnap előtt zárás környékén vettem és tegnap reggel 9 után kaputnyik. Shortba sem merek most lépni bár látok teret lefele egyenlőre várok. A tegnapi nap nagyon meg vezetett így az elképzeléseimbe jelenleg nagyon el bizonytalanodtam ilyen nagy tévedésem már régen volt.
Ne is mondd! Óvatos duhajként alacsonyabb kiütésű certit vettem szerdán, az is kuka lett. Nincs szintem felfele, de megvárom a jövő hét második felét. Addig majd megmutatja mit akar. Igen, szerintem sincs még meg az alja. Pontosabban meglehet, de meg fogja még egyszer csinálni lassúban. Hosszú távra semmi esetre sem érdemes kapkodni a vásárlással. Vala az osztalék egyenesem. Aszerint valahol 14k környékén kellene lennünk május végén. Persze az a fundán alapul, az meg ugye most nagyon kérdőjeles.
Szia jó sokba került ez az 1 napos késés, meddig várod fel az OTP most teljesen el bizonytalanodtam a fel fele körbe, nem látom bele a 13000 magasságokat sőt 950-en zártam a longot. Lefele egy A hullámnak durva C vagy 3. bele fér akkor viszont innen még van egy min 2-3 ezres kör lefele.
OTP részvényesek ide!