Véget ért a több napos továbbképzés a központban v. csak simán a buksira koppintottak, h nagyon inaktív voltál napokig és jó lenne, ha aktivizálnád magad, ezért lendültél be ennyire?
Ezt ,de még csak hasonlót sem hallottam az elmúlt 19 év alatt O.V. szájából!:"A felelősség kizárólag engem terhel!" Nem a "háború",az ukránok,Brüsszel,Soros,ellenzék...Már ezért megérte! :-))))
2002 után, AI-tól, de hasonlókra emlékszem (a "Nem, nem soha!" skandálásra is, főként fi9atalokból álló tömegtől). . "Eredmények megkérdőjelezése és szavazatszámlálás: A szoros első forduló után a Fidesz és ifjúsági szervezete, a Fidelitas országos aláírásgyűjtést és tiltakozó akciókat szervezett a szavazatok újraszámlálását követelve, mivel a jobboldal csalásokra gyanakodott." . "Utcai megmozdulások és tüntetések: A csalódottság és az új kormány intézkedései elleni tiltakozás utcai demonstrációkban is megnyilvánult, amelyek közül a legismertebb az Erzsébet hídi blokád volt 2002 júliusában."
Vegulis Orban is Soros pénzen tanult,aztan jópár évig mumuskent mutogatta plakátokon,hogy a hatalmat megtartsa,es egy birka népet felelemben tartson. Aztan fel vagytok haborodva,h Magyar nemreg fideszes volt,az meg huha..🥱
Miért aki betépve,bepisilve bedobja a csajok telóját a Dunába,az nem lehet miniszterelnök?Van aki bohóc volt a cirkuszba,a fütykösével zongorázott,most meg a fél világ patronálja!Azért adnak neki pénzt,hogy löje szét a mi pénzünkön a mi energiaellátásunkat!Nem érted te ezt a politikát Kenyi!Minnél nagyobb szarházi vagy,annál több barátod lesz mindenhol!Ilyen egyszerű!
2002-ben, sőt 2010-ben is a fidesz híve voltam. Polgári körnek is tagja voltam. Elfogadtuk a fidesz vereségét, de nem tetszett. A nyugdíjpénztárak 2011-es kifosztása után vártam a fidesz vereségét, de elfogadtam, hogy (Gyurcsánnyal) sokáig nem verték meg. Megnézném azokat a kutatásokat, melyek szerint az új nemzedékek egyre okosabbak. Nem vagyok abban biztos, hogy az okosságot mérik.
Olvastam, hogy te mit írtál, én meg mást írtam.:) Kutatások szerint az új generációk egyre okosabbak. Okosságba nem értik bele a tudást. . 2002-ben nagyon komoly tüntetéssorozatot hgenerált a Fidesz vereség, Polgári körök szerveződtek, nem tudom, hol éltél akkor, hogy nem tudsz róla.
Azt írtam (más szavakkal), hogy a fiatalok is az idősek között is vannak okosak és buták. 2002-ben is elfogadták a fidesz vereségét. Mindenki elfogadta. Nem emlékszem semmiféle felkelésre vagy tüntetéssorozatra. Nem tudom, hogy átlagban okosabbak-e az új nemzedékek, de az biztos, hogy az emberiség többet tud. István király biztosan nem volt buta, de fogalma sem volt Amerikáról vagy a kvantumfizikáról.
A fiatalok 2002-ben is nagyon okosak voltak, amikor nem akarták elfogadni a Fidesz vereségét? "Nem,nem soha!" A fiatalok átlagban okosabbak, mint a régi generációk, de ez nem jelenti azt, hogy van megfelelő elméleti tudásuk és tapasztalatuk.
"mert fél év lassan elment" . Május 9-ig a Fidesz volt kormányon, azóta eltelt kb. 70 nap, te meg félévről beszélsz, ami 180 nap. Kb. az össze mondatod ilyen, rosszindulatú hazudozás, nulla tartalommal, Tisza elleni gyűlölködés és hergelés.
Én nem tudom loptak e vagy mit csináltak,mert én nem voltam ott,meg nem is hivtak fel hogy Szabi most loptam 5 milliárdot délután!Ha ezek a sztorik igazak,akkor nem sokszáz,hanem sokezer embert kell most lecsukni,mert annyian benne voltak akkor igaz?Nem úgy loptak,hogy lefeszitették a lakatot azt talicskával kitoltak 100db 20 milliós köteget!Itt cégek vannak,állami emberek vannak,szerződések,könyvelök,felügyelő bizottságok mindenhol,jól mondom?Csak kéne pörgetni a dolgokat,mert fél év lassan elment,azt sehol semmi,meg sehol senki!Igéretek vannak csak és gyűlölködés,uszitás,fenyegetések,rágalmazások!Ez a gizdagyerek meg amit művel,az vicc kategória!Saját magát nevetteti igy ki!A 31-es bicepszeit felturbózza 48-asra,nincs ezzel baj,csak nem egy társkereső oldalon van,hanem egy országot kéne irányitani most,meg azt a sok tyúkeszüt,akivel a parlamentet megtöltötte!
értem! tehát szerinted lölö(ov) nem lopott, mato is tiszta! meg tiborc se lopott! . nevetséges ez a tolvajok mentegétése, dehát ez a fideszesek menekülése a való tényektől! . magyarország történelmének a legnagyobb tolvaja, rablóbandája a fidesz volt! 20 évvel ezelött a jobbosoldal' feri 4!! ... azaz NÉGY mrd-ján rugozott!! most (az utóbbi 16 évben) szerinted merre tolodtak a nagyságrendek? !
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!