Szerintem itt Szeptemberbe lesz valami pozitív mozdulas...hiába van cikk csak csordogál lefelé az árfolyam Kívánom,hogy 258 árfolyamon vett részvényed még idén dupla legyen.
vA agyonkezeléssel foglalkozó vállalat legfőbb tulajdonosa, a WING Csoportba tartozó Mevinvest tavasszal több mint 10 milliárd forint összegű tőkeemelést hajtott végre az AKKO növekedési terveinek megvalósítása céljából, miután 2024 decemberében nyilvános vételi ajánlat keretében tovább növelte részesedését az AKKO Investben. A közgyűlésen a Mevinvest tulajdonosi arányának növekedésével összhangban a részvényesek arról is határoztak, hogy a vállalat élére olyan új Igazgatósági tagok kerüljenek, akik az elmúlt évtizedekben jelentős hazai és nemzetközi tapasztalatokat szereztek tőzsdei vállalatoknál és az ingatlanpiac területén is.
Idén jo lesz ez.Ez Winges(szárnyas) Akko.Figyeljuk a Bet oldalát.Erdekes ma egy 35 eves szulinapjat unneplo ceg jott tőzsdère, egy 25 éves is johetne, ha már beats next level van.TOKA Ur szeretettel várja.
Tja, 384, azok voltak ám az idők. 384-nél én bőszen vásároltam. Oszt pillanatok alatt bele is ragadtam. Monnyuk vannak kisebb csomagjaim korábbról, 280 körülről is, összességében jelenleg 4,6% minuszban vagyok.
Az 1 nap alatt meglehet, ha beindul sokat megy.Ezt a Winges vezer Noah Úr nem a kozgyulesre jarkalás miatt jött ide.Szinergiak mindenképp erosodnek.Ha bejon a spekam akkor a 400 az vajpuha lesz.Kiderül.Véletlenek nincsenek.Deja vu
Akko Invest Nyrt.