Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Csak óvatosan a DVLT-vel! 3 split volt benne eddig: 1.20 1:100 1.150 Ez annyi, mint 1: 300 000. Kezdőár a splitek miatt kb 1,5 millió dollár, most kb. 1,7 $.
DVLT bízom benne volt egy jó kör 2 körül vissza Viszont MLGO wimi HOLO mi lett velük? Anno írta vki az ATAI -t de szerintem a CYBN több lehet ?! RAD AL vajon mikor kerül a fő piacra? Olvasgattam hogy trump állítólag a shirtosokat vhogy szeretnè kontrollálni vajon lesz e belőle vmi?
Köszi! Qva Erste n azt hiszem ez nincs De ígéretes hajrá ☘️☘️ Ezek jók én sem vagyok egyiken sem. Philadelphia van egy amcsi speka haver ő vele beszélünk néha de van mikor eltűnik hetekre Koszi
GPRO tuzijatek nagyon hianyzik az idei emelkedes vegere. Jön a karacsony, historikusan ilyenkore emelkedni szokott. A speki gondolat:
- az 500PB video adatot licencelik majd nagy AI cegeknek - openAI, Meta, etc. partnerseg - Apple felvasarolja a technologia es a video adatbazis miatt - a ceg atalakul es a video licencelesbol a felhasznalok komoly penezeket tudnak keresni = megeri majd inkabb goprot venni, mint a kinai koppintasokat. - meglepetes hir, passz.
nagyon kene ennek egy rally vissza a 30 dollaros savba. Meg nekem is :D
Huuu ezeket nem hallottam így érdemben nem tudok nyilatkozni. Viszont én most megyek egy pump and dumppal amit BURU-nak hívnak (előzőleg említett RZLV-t tartom mert csak most razodott helyre a két nappal ezelőtti jelentés után) BURU: Minden adott ami egy pump and dumphoz kell. -Viszonylag jó ticker név -Small cap (szereti a retail) Most van 0.33$ körül afterben (+50%...) -Úgy látom egyszerre robbant be tegnap későn /ma hajnalban reddit pennnystockon és Afterhour-on -Sok ember nincs komoly applikacion (lásd Robinhood) hogy tudjon venni after market close -Szerintem FOMO elején vagyunk. Semmi fundamentum csak megyek a tömeggel (amúgy laser technológia talan, valószínűleg lesz dilutolva, Palmer Luckey követi a céget twitteren ennyi elég a pór népnek ahhoz hogy mögé lássa az Anduril / defense playt)
IVDA és CJET azok is jók lehetnek longba?! Meg a BINI esetleg??? Kitették hogy következő 3 évben nincs több RS és stabilizálják a dolgokat. Az INVZ meg szépen komótosan csúszik fel már egy hónapja. Ki mit gondol?
Ránézek majd De az egyik kedvencünk a phyl haverral Jelenleg 3,4 millió dodo a market cap azt most jelentette be hogy 1 billió dodo értékben lesz private placement kibocsátás 💪💪💪🚀🚀🚀
ATAI-nál konzervatívabbak (rész)realizálhatnak. Szép kör volt. Kövi célpontok: BMNR (ETH részvény), OPEN (afféle amerikai AI ingatlan.com)- természetesen csak bátoraknak. BMNR, SBET, ATNF - ETH Treasury részvények. Ősztől ezek nagyot mennek.
Figyeli vki most BINI előtte MULN volt Bárhol vették tetemes - te atyaeg aki 52 wk periódusban végig shortolja többet hoz mint a BTC 16 év alatt Szegény longosok :(
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.