Jó lenne! Kicsit megint csalódott kb mindenki! Hihetetlen a hosszú évek bizalma, hihetetlen a cég hozzá állása és az főleg! Hogy ez működik!!! Ha pénzt adnak nekem, azt tudom, hogy azért teljesítenem kell! Nem is kérdés!!!! Hogy működnek ezek a cégek, illetve vállalkozási formák!!!??? Most már kezd nagyon is érdekelni! Ha lehet tanulnék, hogy a pénzem nem ide, hanem ahogy ők csinálják, abba fektessem! Nem az Otp részvénybe😁 Az mas😄 Milliárdokat fektetek egy cégbe. Csinálok egy leányvállalatot. Beletöltök x milliárdot. Még mindig nem tudom innen hova???? Na ez ami érdekelne engem!!!!???
Üzenem Magyar Péternek – amennyiben korábbi tőzsdeelnökként üzenhetek: a reptér, az autópálya-üzemeltetés vagy akár a villamossági művek esetében is lenne tér a tőzsdei megjelenésre. Remélem, ezen a területen lesz előrelépés.”Szalay-Berzeviczy Attila hiányolta a nyugdíjpénztárak erősebb jelenlétét is a magyar tőkepiacon.
A változás szele mindenhova odaér. Van ahova előbb, van ahova később. csereklei gábor régebben rejtett számról aztán afrikai generált számokról telefonálgatott, manapság már rendes 30-as számról hívja fel azokat a részvényeseket akikkel beszélgetni szeretne. Ettől függetlenül ma elhajtottam a büdös pi...csa a hülye alapszabályával meg a részvényesi értékteremtésével együtt. Talán egyszer egy józanabb pillanatában felfogja hogy valós munkával is lehet pénzt keresni. Addig is meghagyom lázálmaiban, miszerint akvizícióert dolgozik és dívaként válogat Nutex nevű hajadon leánya kérői között. Amire nem volt alkalmunk a telefonbeszélgetésben kitérni, de mivel olvassa a fórumot ezúton tájékoztatom őt akit illet, hogy két egészseges fiúgyermek apjaként heteroszexualis kapcsolatban élő házas emberként és sikeres vállakozóként nem érek rá pazarolni legdragább kincsemet - az időmet - idióta baromságainak hallgatására. Ha majd egyszer komolyan úgy gondolja hogy érteket akar teremteni akkor lesz miről beszélgetnünk, addig is parolázzon hasonszőrű barátaival, nőgyógyászok dúsgazdag ám életcéltalan gyermekeivel, akik saját maguk is képesek elhinni hogy hol 21 hol 17 hol csak 14 forint a bekerülési áruk a budapesti ertékparkett legtáltosabb paripájának istállójában. Addig is maradok "tisztelettel".
Nyugodt legyél a közgyűlésen arra fognak hivatkozni, hogy 3-4-7-10 céggel tárgyalnak és ezért nincs lehetőség osztalékfizetésre. Még 3 Ft-ra sem mert a 10. sőt a 11. cég is elriad. Ja és annál kevesebbet lehet kilopni. Kíváncsi lennék azért arra, hogy eddig mennyit vitt el Kehidakustyán. Minimum hűtlen kezelés Btk.376.§
Ennyi idő alatt egy általános iskolás is tárgyalt volna 3-4-7-10 céggel akvizíciót illetően... Mit tököl a vezetőség és a bizottság? Remény elvesztő klub
Még nincs módosítva, de lesz. A közgyűlésen mindent megszavaz Csereklei maguknak. A 28.-i közgyűlés 7. pontja:Határozati javaslat: A Közgyűlés a Javadalmazási Politikát az alábbiak szerint módosítja: A Javadalmazási Politika 4/A. pontjának második mondata az alábbiak szerint módosul: „A részvényopció alapú javadalmazás keretében az Akvizíciós Bizottság elnöke és tagjai számára kitűzésre kerülő gazdasági eredmény akkor kerül elérésre, ha a Társaság a 2024. július 1. napjától számított három éven belül legalább 10 milliárd forint értékben hajt végre Akvizíciós Tranzakciót.” Azt csinál amit akar. A kérdés az mikor tudja kilopni a ZSét a cégből, komolyabb per nélkül. Azért egyre több hibát követ el, a hátszél pedig gyengül. Lesz még itt történés.
NUTEX Nyrt. 2026. április 20-i rendkívüli közgyűlésének határozatai között szerepel, hogy: a Társaság közgyűlése döntött az akvizíciós tevékenység folytatásáról, és az akvizíciós bizottság részére biztosított felhatalmazás (mandátum) határidejét 2027-ig meghosszabbította. A dokumentumban ez határozati formában jelenik meg, tipikusan így strukturálva: a bizottság feladata: akvizíciós célpontok felkutatása és előkészítése a korábbi határidő módosítása új határidő: 2027
Légy szíves oszd már meg pontosan ahol ezt írják, hogy elolvashassuk... szerintem többünknek fontos lehet. Nekem elkerülte a figyelmem. Segítséged köszönöm.
NUTEX mindenkinek