Most nincs limit, és a belengetett 25Ft osztalék normális 10% os éves osztalékhozamnál 250Ft nál lenne meg 150Ft nál több mint 16%... Szóval bármi lehet... Ha jönne még pletyka, vagy hír...
Kb 20-ról indult ha jól emlékszem, de akkor még csak limittel emelkedhetett nov közepén indult és dec közepén lett vège. Aztán január esett majd jött a covid !
Na igen a jo öreg mindenkit kiosztó siemens. Hol van most amikor 8 jegyű szamot lehetet keresni egy nap alatt az általa leszarozott lehülyézett befektetéssel? 🤣 nagyapám mondta erre mindig hogy az okosok hülyeskednek a hülyek meg okoskodnak...
Siemens az örök kritikus írta tegnap, hogy egy valamire nem gondolt, hogy kell nekik a részvény. Hát ez tegnap látható volt. Nem számítok nagy mínuszra, inkább további emelkedésre, mert ott a kicsik spekák egyre nehezebben szállnak majd vissza.
Túlszárnyalta? Azt hiszem erre ìgy senki nem gondolt. Őrületes nap volt. Részben indokolatlan, részben annak a jele hogy mennyire ki van éhezve a spaka társadalom a likviditasra és a kereskedhető törtenetekre. Meglatjuk milyen hangulat lesz ma az uralkodó. Barmelyik iranyba el tudok épzelni 30%-ot.
Rendkívül kíváncsi vagyok a mai napra. Kgy pontok után számomra az volt ugye a mértékeadó, amit írtam is, hogy ha elkezdik venni rá és emelkedik, akkor tényleg valós történések következnek. Hát a hétfő túlszárnyalta az én várakozásaimat is mind forgalomban mind pedig emelkedésben.
A féléves gyorsjelentés szerint az eredmény tartalékban van 4,47 mrdt Ft ez bőven fedezi az kifizetethető osztalékot..hogy kifizetik e?? 2 éve is ez volt ... Érdekes módon a Magita hotel évek óta zárva pedig van zsé...ott lesz most is a közgyűlés száraz pogácsát lehet rágni..
NUTEX mindenkinek