sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Mire számítotok? Lesz meglepetés a pénzügyi számokban az EBITDA tervezett sávhoz képest, vagy csak hozza azt, ahogy a termelési jelentésben előirányozta?
Nem gondolom, hogy sok részvény lenne
intézményi feleknél, aktívan kezelt alapoknál, így innen nem is számítok elviselhetetlen
eladási nyomásra április 01-től. A passzív BUX indexkövető alapok lehetnek
érdekesebbek, fogalmam sincs, hogy mennyi lehet ilyenekben, de mivel a Pannergy
aránya nem nagy a kosárban, így gondolom nem is tartanak sokat. Ti hogy látjátok?
Innen fog felpatanni mert ilyen szinten nincs eladó, aki megremegett eldobta..(sztem butasàg mert a többi rv- fullon van veszélyes ,ha csak nem kell a kp valakinek)
Igazad van,és legalább van egy kis forgalom,de sztem ezen az àron màr nem sok eladó lesz,akinek megremegett a keze az màr kiszàllt,és még mindig az egyik legjobb vétel most..
Magam részéről bővítésre használom ki a zavarost! Pedig nem terveztem már venni, de pár nappal a jelentés és előterjesztések előtt, sok támasszal támogatott szinthez közel, jókora alulértékeltség mellett gondoltam miért is ne!
Biztos vagyok benne, hogy lesz srv, nem véletlenül vonnának be újabb 2M db részvényt. Szerintem bármikor jöhet már a bejelentés, de lehet, hogy csak az éves jelentés után jelentik be.
Ezért esik.. BÉT felülvizsgálta a vezető magyar részvényeket, és meghatározta, hogy melyik papírok tartozhatnak a BUX és a BUMIX indexbe. Most először a BUX tagja lesz a Gránit Bank, a PannErgy viszont kikerül az indexből, ami így továbbra is 16 tagú marad
PANNERGY - moderalt