sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
1 éve azt írtam, hogy 2024-ben nem 2M részvényt kellene bevonni, hanem 3 vagy 4M-t, mert 2M bevonásának nincs értelme. Most megint eljátszák azt, amit 2024-ben, hogy a bevonásra hívatkozva, ami eltart 4-5 hónapt, nem lesz srv (mondjuk szeptemberig).
Aki meg osztalékban reménykedett, annak a reményeit a meghívó gyorsan semmisé teszi. Mondjuk annyi remény viszont van, ha részvényt akarnak bevonni, akkor talán a közgyűlésig lehet még srv.
Meglepett, hogy 1640-en zárt. Arra számítottam, hogy nem tartja meg az 1600-as gyenge támasz, azután hogy napközben elég rendesen adták. . Megjegyzés: ma nem adtam-vettem PE.-t. Megvárom a közgyűlést, aztán majd meglátom, hogy hogyan tovább. Bízom benne, hogy valami pozitív meglepetés lesz még idén ...
A két évnyi nyereségről egyben van értelme dönteni már. A megosztás az persze lehet kérdés: egyben srv, egyben osztalék, vagy vegyesen, illetve be is ruházhat felőlem. Az a pénz itt van a bukszában. Nyilatkozzon mire költi, és valósítsa is meg! Teremtsen értéket!
tök mindegy mennyire teszünk javaslatot es esetleg meg meg is szavazzak, ha baszki minden mas rohadt ceg meg tudja törvenyesen valositani, csak itt sikerült valahogy akkorat balfaszkodni, hogy egy ev alatt nem sikerült megszervezni. Söt meg a tavalyelöttire is sikerült begyüjteni a büntetest. Dühitö
Március.19-én éves jelentés és ami még fontosabb közgyűlési előterjesztés! Az innen 2,5 hét! Azt gondolom hogy ott nyilatkozni kell majd arról, hogy mi lesz a 2023-as nyereséggel amit ugyebár nem sikerült ezidáig elkölteni srv-re. Azért gondolom így, mert amúgy hogy tesz javaslatot a 2024-és nyereség kapcsán? Elég hiteltelennek tűnne…
PANNERGY - moderalt