Én kb. 10 éve vettem a csomagom nagy részét még 300-400Ft között, mert úgy gondoltam, hogy a geotermiába nagy jövő van, erre az államnak és a cégeknek is rá kell ugornia, mert ez hazai energia, ráadásul "ingyen" van, "csak" fel kell hozni. Akkor azt gondoltam, hogy ilyenkorra a legtöbb nagyváros távfűtése erre fog átállni, ill. a nagyobb cégek is.
Ehhez képest nem ez történt. A kormány érdemben nem támogatja, bár időről-időre jönnek hangzatos lózungok, de gyakorlatban nem történik semmi. Nem gondoltam 2014 környékén hogy orbán ennyire be fog feküdni putyinnak, és a gázt fogják tolni minden áron (nyílván onnan csurran-cseppen nekik nem kis lóvé 0 befektetéssel).
Számomra a panny vezetése, meg az egész kommunkációjuk is nagy csalódás. Elvannak, mint hal a szatyorban, semmi mozgolódást nem látok tőlük, se egy újságcikk, se érintett konferenciákon részvétel, stb.
Szóval nekem a panny így visszanézve nagyon nagy csalódás. Annak idején gondolkodtam alteo és lakás vásárlásba is. Sajnos e mellett döntöttem. Hiába lett 5x-ös itt az árfolyam, az alíg több, mint 2014 óta a hivatalos kb. 300%-os infláció. Az alteoval és a lakással is sokkal jobban jártam volna, mint ezzel a szar pannyval.
PANNERGY - moderalt