sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Egy hete állok benn 200 db 1695- ös eladással. Vajon meg lesz a héten. A következő 200 db majd 1745-ön, majd így tovább 200 darabonként még 4000 db 2745-ig. :-) Remélem idén még elpucolok innen. :-)
Aztán, ha nem vesznek mindent, akkor 1750 és 1800 között lehet kiszállni HA lesz aukció. Mondjuk az se rossz, de ennek feltétele, hogy legyen. Szerintem lesz, de ez nem befektetési ajánlat. :-)
Igen és kicsi az esélye hogy ezt ki is maxolnánk, azért biztos sokan berakják a részvényeik egy részét akár csak próbaként. Ezért tippeltem én 1850-et.
9./2024. (IV.30.) sz. közgyűlési határozat: A Közgyűlési felhatalmazza az Igazgatótanácsot legfeljebb 1.500.000.000,- Ft (azaz egymilliárdötszázmillió forint) értékben saját részvény vásárlására részvényenként legalább 1,- forintos és legfeljebb 1.997,- Ft-os részvényenkénti árfolyamon. Szóval azért ennél több nem lehet.
PANNERGY - moderalt