Még mielőtt nagyon kiteljesedne a kárörvendésed azt azért ne felejtsd el, hogy ez egyenlőre egy javaslat.Annyi történt, hogy kisebb az esélye az osztaléknak, de nőtt annak az esélye, hogy be fognak jelenteni egy komoly beruházást.Ezzel az eshetőséggel mindenki tisztában volt, csak arra nem gondolt senki, hogy lesz kiegészítő javaslat.
Nem a cég javasolta, hogy ne legyen, hanem az egyik nagytulajdonos. Ezt még le lehet szavazni ha megvan rá a többség. Béten meg közzé kell tenni, bármilyen közlemény van, mert törvényi kötelesség. Ha nem teszik ki, büntetést kap a cég.
Ezt azért jobban át kéne látnod! Ezt most hiába is magyaráznám, de ismerned kellene Dánielt és hogy miből szerezte a vagyonát! Nem védem, éppen ezért...
Szerintem nagyon is használják a fejüket az emberek. Itt a hitelességről van szó. Beteszed-e egy olyan cégbe a pénzed, aki azt ígéri, abba az irányba lép, hogy ad neked 120Ft-ot rv-enként, majd húsvét előtt egy nappal kereskedési nap közben bedobja, hogy "ja lehet, hogy mégsem". Ez bizalmi kérdés, nincs köze ahhoz, hogy pontosan hány forintot ígértek.
Tegnapelőtt volt egy rossz érzésem, hogy napok óta sumákban öntögeti valaki. Hagytam magam, meggyőzni az ellenkezőjéről. Még jó,hogy nem bővítettem, elég nagy szívás így is. Ez az esemény nem volt fair dolog! Miért kellett ennyit várni az igazgatósági javaslattétel után? Akár egy napon belül kellett volna a nyilatkozatokat, javaslatokat megtenni! Nem igaz, hogy nem tudott az igazgatóság és a nagy tulaj egymás szándékáról! Gengszterek!
Appeninn Holding Nyrt.