Természetesen preferálnám az srv-t, bár nem hiszem hogy lesz mostanság. Viszont kijelenthető hogy nagy hiba volt a cég részéről, hogy az elmúlt években nem éltek ilyen lehetőséggel, hiszen folyamatosan jóval az stk alatt mozog és mozgott az árfolyam, mint tudjuk most 1000ft körül lehet ez az érték..!
Én nem lepődnék meg egy olyan kgy. ponttól, amiben arról tájékoztatják a részvényeseket, hogy SRV peogramot indítanak, amit 3 hónap alatt letudnak! Pár Milliárdot eltudnak költeni ilyen célra.
1000%, hogy lesz osztalék! És nem csak itt, minden kormányközeli cégnél a nyereséget kiveszik a választás előtti évben, hogy utána (1) ebből fizessék zsebből a kampányban az “önkénteseket” napi 15-20.000-t adva kpban, (2) valamint szavazatot vásá...va, illetve (3) ahogy írtad eltűntetni, befektetni, tutira menni a bizonytalan jövő előtt. Legalábbis a 2021-es év mutatja a példát erre, de majd május vége után érdemes lesz figyelni a beszámolókat követően, hogy mi mennyiségű osztalék lesz kivéve a cégekből!
Akkor máris van értelme itt lennem, ha egy kommentel boldog napot szereztem és meg tudtam nevetni egy ilyen neveletlen csicskát! Persze mutasd a segged ,páros lábbal nekiszaladásból olyat belerugnék hogy a holdig repülnél te kis🙉
Az ilyen xanaxon elő szétveri az ideg típusú kommentelő miatt vagyok itt, mint amilyen te is vagy. ROHOGNi batyus😂😂 Nekem legalább meg van hosszutavom, te korodban valószínű érthető, hogy rövidtávon mersz gondolkodni 🤷🏼♂️🥺 De nyugi, írd ki a frusztrációd barmikor, sőt a seggem is megmutatom neked ha annyira oda vagy érte 👊🫡
Leszarod az árfolyamot és az osztalékot is!?? Akkor minek vagy itt, miért van papírod!? Ja ,valószínűleg nagyon fiatal vagy ,még seggeden a tojáshéj , így értem a hosszú távot.
Appeninn Holding Nyrt.