Egyébként mit keresel itt? Van részvényed? Nincs...miért is ugrottál nekem anno? Mert olyan helyre írtam, ahol nem volt részvényem és negatív véleménnyel voltam az adott részvényről, vagyis inkább a cégről... Nem érzed magad szánalmasnak hogy te most pont azt csinálod ami miatt letámadtál, sértegettél...? Szerintem nárcisztikus beütésed van...neked mindent lehet, de más nem írhat véleményt ugye? :)) De megjegyzem engem nem zavar hogy írsz ide butaságokat...
NEm egészen. Pont az van hogy tele van a cég lóvéval és SZIT-ben vannak. Így okkal várhatjuk hogy vagy adnak osztit vagy vesznek valamit vagy mind a kettő. És igen jó magyar szokás szerint pedig vannak itt sokan (köztük te is) szakértők akik próbálnak beleszarni a ventillátorba. Mert ugy abban egyet értünk hogy nem a nagy bukótól akartok megvédeni minket
Azon gondolkodtam a minuszokból kiindulva hogy itt ( is ) sokan vannak akiknél a hosszútávú befektetés kb kimerül abban , hogy egyszer majd jó lesz ..pont.. majd lesz valami pont.. ígéret van osztira .. há majd jó lesz .. vagy nem .. elülnek 20 évig …
Erőltetett magyarázkodás … Amit írsz ..Ezt sajnos nem kellően gondoltad át mikor azt írtad hogy nem érdekli mikor lesz osztalék .. Ha idén lesz osztalékmáris adhatod .. Ha nem lesz - hidd el leszarják milyen jó a cég és beadják .. Te meg ulhetsz 2-3 évig az ezredért . De amúgy akinek mindegy hogy mikor fizet osztalékot a cég , mondván Ő hosszútávra tervez , az ne haragudj de amatőr tényleg … Nem mindegy hogy 5—10 -15 év itáliai dupláz pl az árfolyam.. Illetve ha előbb van oszti előbb lesz árfolyamnövekedés… Ami már magasabb bázis árat eredményez a későbbiekben …
Micsoda párbaj van itt kérem szépen. Én felajánlom hogy az App-ból kapott osztalékomat befektetem a club erősen ajánlott részvényébe az AKKO-ba. (260-300 között többször volt AKKO-m) Szabad lóvém nincsen jelenleg,és az app osztalékra igényt tartok,vagy egy vaskos emelkedésre.
Appeninn Holding Nyrt.