Néztem. Konkrétan a Bif akkor elköltötte a pénz jelentős részét beruházásokra, a kassza szinte üres volt, alig 10-12 forintot tudott volna kifizetni, azt pedig leszavazták. Ez itt most merőben más helyzet...ha zavar ugord át.
22 millió 300ezer darab részvény a közkéz. (47%kb) Én örülök, hogy megjelentek a kétkedők. Mert annyira mindenki felfelé várta, hogy az már nem normális.
nem. Csak egy részt másoltam be ide a cikkből. A 90%-ot kötelesek előterjeszteni, a közgyűlés pedig dönt. Nyilván ha a nagytulajoknak terveik vannak, akkor úgy döntenek. Mert kicsi a közkéz. És ebben mindenképp egyetértek farkasfu-vel. A SZIT egy éve indult ugyanezekkel a nagytulajokkal. Tán csak volt vmi közös tervük akkor.
Azt gondoltam értelmezhető! Amúgy nem engem kell legyőznöd, úgy vélem egy hajóban evezünk és mindenkinek az az érdeke hogy az árfolyam emelkedjen. Beszélhetünk Waterloo-ról is de normális értelmezhető osztalék nélkül nem valószínű hogy oda felkúszna a kurzus! Tehát ezért merészeltem felvetni hogy beszéljünk akkor végre érdemben arról, hogy mi is várható ez ügyben! Nem gondoltam hogy ekkora vihart fog itt kavarni a fórumon... De az legalább kiderült, hogy 10-en kb 10 féle különböző módon értelmezik a SZIT szabályait! Hát ezért kell róla beszélni, hátha sikerül közösen kibogózni, hiszen ez a kulcs jelenleg!!!Nagyobb vagy kisebb osztalékra úgy lehet lehetőség szavazni a közgyűlésen, ahogy a SZIT törvény az én értelmezésem szerint rendelkezik, amit be is linkeltek alább : "A közgyűlés, vagyis a részvényesek tehát dönthetnek úgy, hogy nem, vagy nem az elvárt osztaléknak megfelelő osztalékfizetésről határoznak!" Tehát az már bizonyos, hogy ezt rosszul értelmezted...!
Kérlek Pali ne bohócozd le őket! Nagyon nehéz helyzetben vannak! A szűkülő csatornák éves nézeten nem jól festenek úgy néz ki lassan összezár… az meg lefelé szokott kilépni.Az ék végében növekszik a forgalom jól látod! “Tömik őket” Éves nézeten gyönyörűen látszik tankönyvi… . https://www.opcioguru.com/blog/opcios-kereskedes/177-t-story-34resz-emelked-ek-rising-wedge Ez csak egy saját vélemény, meglátás… Próbáltam tényszerűen objektíven felvázolni!
- Kafijat Zrt. - GREENOVATÍV Enegetikai Fejlesztő társaság Kft. - Timur Rahimkulov - Ruszlán Rahimkulov - UNITY Bizalmi Vagyonkezelő Alapítvány - KPE Invest Zrt. - Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány - Törő Csaba - Jellenik Dániel - Britex Central Europe LLC A valós közkéz olyan 7-8%, de ez is csak a maximum.Ezen osztozkodhatnak a kisebb piaci szereplők, mint az itt fórumozók. Szép estét mindenkinek, és sok sikert.
ez most komoly?? A fennmaradó 90%-t elő kell terjeszteni! Nincs beruházás, akkor több marad.., ha van, akkor ami marad azt a tiéd. 🤣🤣 10%-t meghagynak, hogy a kutyák ne vizeljék le:)) A közgyűlésen ki fog derülni!!! Az előterjesztésben ott lesz az osztalék és a közgyűlés dönt majd később! Gondolom én...:)
Egyetértek. Ha meglesz az előterjesztés az osztalékról, ami (mármint az előterjesztés) ugye kötelező részükről és az tényleg 300+ HUF lesz akkor itt olyan rally lesz, mint a 4ig-ben volt a héten szvsz. De szerintem már előtte is megspekázzák egy alacsonyabb csúccsal. A közgyűlés döntése majd csak az azt követő időszakot fogja befolyásolni, szóval esést én sem várok egyáltalán áprilisig...
Maximum 15 millió db részvény forog a közkézen, amint korábban összeszámoltuk már. A SZIT jellegéből adódóan kötelezően javaslatot kell tenniük a 90%-350 ft-nyi osztalékra, hogy ezt megszavazzák-e vagy nem, ez a kérdéses csak. Szerintem itt szabad az út 1200-ig a közgyűlésig. Hogy akkor megszavazzák-e, ez itt a kérdés. Azt hiszem a közgyűlés április 25-én lesz, tehát addig én nem számítok itt lejtmenetre.
Appeninn Holding Nyrt.